Αρχηγική εμφάνιση Παπανδρέου στα Ανώγεια

Αρχηγική εμφάνιση Παπανδρέου στα Ανώγεια
«Πρόεδρε βγες μπροστά, πιάσε και πάλι το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ».
Με φιλιά, αγκαλιές, συγκίνηση αλλά και τα παραπάνω θερμά λόγια υποδέχθηκαν το Σάββατο τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, οι κάτοικοι των Ανωγείων.

Ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στα Ανώγεια για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάνη Σκουλά και σύμφωνα με το cretapost.gr, οι κάτοικοι του ζητούσαν επίμονα να αποκτήσει και πάλι ενεργό συμμετοχή.

Πριν ξεκινήσουν τα αποκαλυπτήρια, ο Γιώργος Παπανδρέου μπήκε στο κεντρικό καφενείο του χωριού και είδε τις φωτογραφίες που ήταν κρεμασμένες, ανάμεσά στις οποίες βρισκόταν και μια του πατέρα του. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του Ξυλούρη και άκουσε ιστορίες που αφορούσαν στην οικογένεια Ξυλούρη αλλά και στην οικογένεια Παπανδρέου.

«Είναι τιμή μου που πήρα πρόσκληση για να παρευρεθώ σε αυτή την εκδήλωση που συμβολίζει μία μεγάλη παράδοση της Κρήτης κι ενός ανθρώπου που τίμησε τις αξίες για την ελευθερία και την απελευθέρωση της χώρας. Αυτή η μορφή οπωσδήποτε μας εμπνέει για να συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι σε άλλες μορφές εξάρτησης που σήμερα βέβαια δεν είναι ένας ξένος κατακτητής αλλά η αδυναμία της χώρας μας να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις, παραγωγή και δυνατότητες», ανέφερε σε δηλώσεις του στο cretapost ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...