Ασκήθηκε δίωξη στον ΠΑΟΚ

Ασκήθηκε δίωξη στον ΠΑΟΚ

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 10/03/2016 – 16:17

epeisodia-paok

Κινδυνεύει με τουλάχιστον -3 βαθμούς, πρόστιμο και ματς κεκλεισμένων των θυρών

Βαριά τιμωρία περιμένει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω εισβολής των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, όπως ήταν αναμενόμενο, άσκησε σε βάρος του “Δικέφαλου” πειθαρχική δίωξη για όσα έγιναν στο ματς.

Μεταξύ άλλων, η αφαίρεση τριών βαθμών πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και την διακοπή της αναμέτρησης, ενώ μένει να δούμε πόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα αγωνιστεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, θα είναι σίγουρα εξαψήφιο το πρόστιμο που θα πληρώσει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Ο “Δικέφαλος” κινδυνεύει παράλληλα και με -3 για την διακοπή του αγώνα με το άρθρο 42 του ΚΑΠ ως υπαίτιος για την διακοπή του αγώνα, γεγονός που ίσως σημαίνει ότι η αφαίρεση βαθμών μπορεί να ξεπεράσει τους τρεις.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...