Ασκήσεις για να χάσεις λίπος στο λεπτό

Ασκήσεις για να χάσεις λίπος στο λεπτό
Κάθε δευτερόλεπτο μετράει και αν δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεσή σου οι παρακάτω ασκήσεις είναι ιδανικές για να τις κάνεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά και να αποκτήσεις και το σώμα των ονείρων σου.

Πώς δουλεύει: Κάθε άσκηση την επαναλαβάνεις όσες περισσότερες φορές μπορείς μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.

Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε τις παρακάτω έξι ασκήσεις και μόλις τις τελειώσεις ξανακάν’τες άλλες 6 φορές την κάθε μία. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι 30-60 δευτερόλεπτα ανάμεσα σε κάθε άσκηση.

Επαναλήψεις των 20 δευτερολέπτων

Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των γοφών σου. Κράτα ένα βαράκι με τα δύο σου χέρια και κάνε κάθισμα πηγαίνοντας το βαράκι μία από τη μία και μία από την άλλη μεριά.

Επανέλαβε την άσκηση όσες πιο πολλές φορές μπορείς μέχρι να τελειώσουν τα 20 δευτερόλεπτα.

Στάσου όρθια με τα πόδια σου ενωμένα. Κράτα ένα βαράκι με τα δύο σου χέρια μπροστά στο στήθος σου. Πήδα στον αέρα ανοίγοντας σε διάσταση τα πόδια σου και σηκώνοντας τα χέρια σου ψηλά.

Επέστρεψε στην αρχική σου στάση και επανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς.

Επαναλήψεις των 30 δευτερολέπτων

Ξεκίνα τρέχοντας επί τόπου και σήκωνε μία το ένα σου πόδι και μία το άλλο σου πόδι σηκώνοντας ταυτόχρονα και τα χέρια σου ψηλά.

Επανέλαβε όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Ξάπλωσε μπρούμυτα και κάτσε στη στάση της σανίδας.

Άνοιξε τα πόδια σου και κάνε πους απς όπως ξέρεις να κάνεις. Επανέλαβε όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Επαναλήψεις των 10 δευτερολέπτων

Ξεκίνα με τα πόδια σου ενωμένα και λυγισμένα τα γόνατά σου. Χαμήλωσε σε σκουάτ και σήκω ανοίγοντας τα πόδια σου και πηδώντας στον αέρα με τα χέρια σου ανοιχτά.

Επανέλαβε γρήγορα.

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και κράτα από ένα βαράκι στο κάθε χέρι. Άλλαζε το βάρος σου από το ένα πόδι στο άλλο.

Ξεκίνα μετατοπίζοντας όλο σου το βάρος στο δεξί σου πόδι και πάτα με το αριστερό πόδι το δεξί. Επανέλαβε από την άλλη μεριά και κάν’το όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...