Αστεράρα!!!Μέσα στο Νεοχώρι…Ρεπορτάζ

Σε λίγες ώρες βίντεο και φωτορεπορτάζ

ΟΜΗΡΟΣ 1

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3

Δίκαιη νίκη γεμάτη πάθος για τον Ναυπακτιακό στο Νεοχώρι. Οι παίκτες του Σ.Σταύρου μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι ξέροντας τι θέλουν και αυτό ήταν μόνο η νίκη. Ντεμπούτο μετά την επιστροφή του σε επίσημο παιχνίδι έκανε ο Νίκος Θωμόπουλος έχοντας εξαιρετική παρουσία. Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο σκορ 29’ με τον Καραγιάννη να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Καζανάς ύστερα από ανατροπή μέσα στη περιοχή του Καβαλιέρη.,

Στο 35 πάλι ο Καραγιάννης θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Στραβοδήμου και θα δώσει προβάδισμα με δύο γκολ στην ομάδα του.Στο 65’ ο Όμηρος θα έχει την ευκαιρία να μειώσει αλλά ο Καλύβας από την άσπρη βούλα θα στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ναυπακτιακός και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλός και κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ με τον νεαρό Μάριο Βρουσάι στο 70’ που με εντυπωσιακή προσποίηση άδειασε τον τελευταίο αμυντικό των πρασίνων και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Δ.Θεοδοσίου ήταν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καβαλιέρη σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Για τον Όμηρο διακρίθηκαν οι Τσάμης , Καβαλιέρης , Αγγέλης, Αλεξόπουλος και για τον Ναυπακτιακό οι Θωμόπουλος, Καραγιαννής , Βρουσάι , Θεοχάρης

Όμηρος (Θεοδωσίου) :Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Στραβοδήμος(46′ Βαλτογιάννης Κ.), Αλεξόπουλος, Τσάμης, Σαμψωνας(46′ Βαλτσογιάννης Σ.),Λαγός (59′ Φούντας λ.τ.), Καλύβας, Αγγέλλης , Καβαλιέρης.

Όμηρος:(Σταύρου): Ανδρεόπουλος , Καζανάς , Δημόπουλος,Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης Θωμόπουλος, Καραγιάννης(86’Σιαμάς), Θανασιός, Ψυχογιός(69′ Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος(66’ΜιχΒρουσάι), Βρουσάι Μ.

Τo φιλμ του αγώνα :

25΄Σέντρα Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Θωμόπουλου εντυπωσιακή απόκρουση του Ζέρβα.

28’Σέντρα του Θωμόπουλου σουτ στη κίνηση του Μ. Βρουσάι έδιωξαν πάνω στη γραμμή του Ομήρου

29’Γκοοολ Σουτ του Θανασιού μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ενστικτωδώς ο Ζέρβας η Μπάλα πηγαίνει ξανά προς το Θανασιό ο οποίος ανατρέπεται καθαρά από τον Καβαλιέρη , ο Καραγιάννης εκτελεί το πέναλτι 0-1.

35’Γκοοολ Ολέθριο λάθος του Στραβοδήμου γυρίζει απρόσεχτα τη μπάλα στο τερματοφύλακα του και ο Καραγιάννης προλαβαίνει την έξοδο του Ζέρβα και στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

43’Σουτ του Καραγιάννη στη δεξιά γωνία αποκρούει ο Ζέρβας

45′ Σουτ του Θανασιού στο οριζόντιο δοκάρι

56′ Κόρνερ Καλύβα κεφαλιά Μπαλαούρα η μπάλα άουτ

65′ Ο Αγγέλλης μέσα στη μεγάλη περιοχή με κεφαλιά προλαβαίνει την έξοδο του Ανδρεόπουλου που πέφτει πάνω ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλύβας και έστειλε τη μπάλα άουτ.

70’Γκοοολ Εντυπωσιακή ενέργεια του Μ. Βρουσάι που αποφεύγει με προσποίηση το τελευταίο αμυντικό του Ομήρου και από κοντά με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

80′ Γκοοολ Ο Καζανάς ανατρέπει τον Καβαλιέρη το πέναλτι εκτελεί ο Καβαλιέρης 1-3.

85′ Ο Καραγιάννης ύστερα από ασίστ του Βρουσάι λίγο κάτω από το κέντρο πλασάρει έχοντας απέναντι του μόνο το Ζέρβα και στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...