Αστυνομικοί εντόπισαν 3χρονο κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του σε δρόμους σε άθλια κατάσταση

Αστυνομικοί εντόπισαν 3χρονο κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του σε δρόμους σε άθλια κατάσταση

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 02/03/2016 – 23:46

Αστυνομικοί εντόπισαν 3χρονο κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του σε δρόμους  σε άθλια κατάσταση

Ένα πρωτάκουστο αίτημα δέχθηκε ομάδα αστυνομικών από ένα τρίχρονο κορίτσι το οποίο περιφερόταν μόνο του σε προαύλιο χώρο συγκροτήματος κατοικιών στο Τέξας των ΗΠΑ.

«Θέλω μία μπύρα. Πεινάω», φαίνεται να είπε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς που το προσέγγισαν έπειτα από κλήση ότι ένα παιδί βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο χωρίς την επίβλεψη ενηλίκου.

Το ανήλικο, σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών, ήταν βρώμικο και φαινόταν ότι δεν είχε πλυθεί εδώ και αρκετό καιρό.«Το φόρεμα του παιδιού ήταν βρώμικο και δεν ήταν κλεισμένο στην πλάτη του», δήλωσαν οι αστυνομικοί, συμπληρώνοντας πως το σώμα του μικρού ήταν γεμάτο εξανθήματα από τσιμπήματα εντόμων.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στο διαμέρισμα, αλλά είχε αποκοιμηθεί με αποτέλεσμα η μικρούλα να ανοίξει την πόρτα και να βγει στον εξωτερικό χώρο του συγκροτήματος κατοικιών.

Όταν οι ένστολοι ερεύνησαν το διαμέρισμα, στο οποίο ζούσε η μητέρα με την κόρη της, διαπίστωσαν πως τα έπιπλα, οι τοίχοι και το δάπεδο ήταν «καταφύγιο» εντόνων , ενώ σκουπίδια και βρώμικα πιάτα βρίσκονταν διάσπαρτα σε ολόκληρο το χώρο.

Η 42χρονη μητέρα Σόνα Μπένετ βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις της και όταν τελικά τις ανέκτησε απάντησε στους ένστολους ότι η κόρη της έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι, δίχως φυσικά να γνωρίζει πως το παιδί της βρισκόταν μόνο εκτός σπιτιού για τουλάχιστον δύο ώρες.

Σύμφωνα με τους γείτονές της, η Μπένετ εργάζεται νυχτερινές ώρες και όταν επιστρέφει εξαντλημένη νωρίς το πρωί κοιμάται, ενώ τη μικρή συνήθως φροντίζει μία γειτόνισσα.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκου και εγκληματικής αμέλειας και η κόρη της μεταφέρθηκε στην υπηρεσία προστασίας παίδων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...