Αστυνομικός αρνήθηκε να χαιρετήσει Ολάντ και Βαλς (Βίντεο)

Σάββατο 18/06/2016 – 19:29Αστυνομικός αρνήθηκε να χαιρετήσει Ολάντ και ΒαλςΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙΜια απρόσμενη αντίδραση είχε ένας αξιωματικός της γαλλικής Αστυνομίας μπροστά στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό της χώρας, Μανουέλ Βαλς, στην τελετή μνήμης στις Βερσαλλίες για τον αστυνομικό και την σύντροφό του που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι.
Ο αστυνομικός όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του ήταν σε στάση προσοχής όταν ο Γάλλος Πρόεδρος πέρασε από μπροστά του και έτεινε το χέρι του για χειραψία. Ωστόσο, ο άνδρας συνέχισε να κοιτά ευθεία μπροστά του αγνοώντας τον Φρανσουά Ολάντ.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας προχώρησε στην επόμενη χειραψία, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό ο οποίος κοντοστάθηκε μπροστά στον αστυνομικό και κάτι του είπε.
Σύμφωνα με την Parisien, ο αστυνομικός απάντησε στον Γάλλο πρωθυπουργό πως δεν επιθυμεί να του σφίξει το χέρι.
«Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στην αστυνομία. Στο Mantes-la-Jolie έχουμε τρία οχήματα για 40 αστυνομικούς», δήλωσε μετά την τελετή.
Αμέσως μετά το περιστατικό ένας δημοσιογράφος ανάρτησε στο twitter ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον αστυνομικό να απομακρύνεται με πατερίτσες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...