Αστυνομικός συμμετείχε στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Αστυνομικός συμμετείχε στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρτικής εξέτασης για τον άγριο ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ταυτοποιήθηκαν πριν από λίγη ώρα ακόμα 3 άτομα 43,57 και 44 ετών.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος είναι εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος τους  σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ωστόσο δεν συνελήφθησαν καθώς έχει περάσει το αυτόφωρο.

Υπενθυμίζεται ότι έχει τακτοποιηθεί και ο 40χρονος που εμφανίζεται σε φωτογραφίες να κρατάει στην αγκαλιά του το μικρό κοριτσάκι του και να προπηλακίζει τον δήμαρχο.

Την ίδια ώρα στα μαλακά έπεσαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τον άγριο ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ,αφού το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινές -χάδι.

Κατά περίπτωση, το δικαστήριο επέβαλε ποινές 14 και 21 μηνών με τριετή αναστολή για τους δύο 20χρονους σπουδαστές, και εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως για τον σεσημασμένο 36χρονο, με αποτέλεσμα να… φύγουν σαν κύριοι από το δικαστήριο.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/332857-Astynomikos-symmeteiche-sten-epithese-kata-toy-Gianne-Mpoytare-Taytopoiethekan-alloi-dyo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...