Αστυνομικός της Τροχαίας σοβαρά τραυματίας με σφαίρα στο κεφάλι

Αστυνομικός της Τροχαίας σοβαρά τραυματίας με σφαίρα στο κεφάλι

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 11/05/2016 – 20:20

 Αστυνομικός της Τροχαίας σοβαρά τραυματίας με σφαίρα στο κεφάλι

ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ                                                   

Σοβαρά τραυματίας με σφαίρα στο κεφάλι μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ένας Αστυνομικός της Τροχαίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μέσα στα Κεντρικά Γραφεία της Τροχαίας Αθηνών, στην οδό Δηλιγιάννη.

Ο άτυχος νεαρός ανέβηκε στον τρίτο όροφο του κτιρίου και ζήτησε το υπηρεσιακό όπλο από συνάδελφό του. Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ακούστηκε ένας πυροβολισμός και ο Αστυνομικός έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσον αφορά στα αίτια του ασύλληπτου περιστατικού η μια εκδοχή είναι ο Αστυνομικός να αυτοπυροβολήθηκε, ενώ ένα δεύτερο εξίσου πιθανό σενάριο είναι να πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα που προκάλεσε την εκπυρσοκρότηση του όπλου.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η μαρτυρία του συναδέλφου του, που του παρέδωσε το όπλο του και ήταν παρών στο περιστατικό, ο οποίος όμως προς το παρόν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...