Ατρόμητος – Παναιτωλικός (PRE GAME – 18.15)

Ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι αυτή τη φορά για την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη θέλει να δείξει βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας και ρόλο σ’αυτό θα παίξουν και οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Μαντζουράκης. Στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος καθώς και ο ανέτοιμος Καμαβουάκα. Σε 7 παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι μετράει 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, χωρίς να έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Αποστολή Παναιτωλικού :
Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Ο Ατρόμητος με σύμμαχο την παράδοση πηγαίνει κόντρα στον Παναιτωλικό με στόχο τη νίκη, έπειτα απ’την πολύ κακή εμφάνιση και ήττα απ’τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με 3-0.  Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε τον Ούμπιδες στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο τετρακέφαλο. Αντιθέτως ο Φυτανίδης έμεινε εκτός αποστολής. Ο αγώνας στο Περιστέρι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ποινής που εκτίει ο Ατρόμητος από πέρυσι.

Αποστολή Ατρομήτου :
Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Tρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου) και τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας) .

Εχθές – 4η αγωνιστική :
Ξάνθη – Πανιώνιος  0-2
Πλατανιάς – Λεβαδειακός  3-2
Βέροια – ΑΕΚ 0-2

Σήμερα:
16.00 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
18.15 Κέρκυρα – Λάρισα
18.15 Ατρόμητος – Παναιτωλικός
20.30 Ηρακλής – Ολυμπιακός

Αύριο:
19.30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...