«Αυλαία» στον Α΄ όμιλο με ματς στη Λιόν

Κυριακή 19/06/2016 – 10:12EURO 2016Με δύο αγώνες (22:00 κοινή ώρα έναρξης) πέφτει απόψε η «αυλαία» στον Α΄ όμιλο του EURO 2016.
Το πιο σημαντικό ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιόν, εκεί όπου η Ρουμανία θα αντιμετωπίσει την Αλβανία στο ντέρμπι που μπορεί να δώσει «εισιτήριο» πρόκρισης στο νικητή (εφόσον υπάρξει) ως καλύτερη τρίτη ομάδα.
Στο «Πιερ Μορουά» του Λιλ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, ανάμεσα στη Γαλλία και στην Ελβετία. Οι «οικοδεσπότες» της διοργάνωσης με 6 βαθμούς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και θα επιδιώξουν να κάνουν το 3Χ3 για να κλείσουν με το απόλυτο την πρώτη φάση, ενώ οι Ελβετοί με 4 βαθμούς θέλουν άλλον έναν για να «κλειδώσουν» την 2η θέση και το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά. Ακόμη κι αν χάσουν, πάντως, το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.
Περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο ματς στέλνει στο… σπίτι τους και τις δύο ομάδες. Η Ρουμανία με ένα βαθμό θέλει οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να αποκτήσει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης ως καλύτερη τρίτη, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύσει και για την Αλβανία, που προέρχεται από 2 ήττες κι εφόσον επικρατήσει θα μείνει «ζωντανή», αλλά υπό προϋποθέσεις (θα έχει 3 βαθμούς) για να βρεθεί στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...