Αυξάνει ταχύτητα το 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ, PICK Πάτρας

Αυξάνει ταχύτητα το 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ, PICK Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής και ήδη το 6ο Διεθνές Circuit, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κορυφαίων οδηγών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά απ’ όλο τον κόσμο. Μάλιστα οι ξένοι οδηγοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο PICK, βρίσκονται καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή με την Οργανωτική επιτροπή προκειμένου να συγκεντρώσεουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Την ίδια ώρα, η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ αποφάσισε να προκηρύξει και 6η κατηγορία στο PICK και συγκεκριμένα τη SENIOR, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλούς αγωνιζόμενους. Πρόκειται για μια κατηγορία η οποία χαρακτηρίζεται «Πρωταθληματική» και οι Τεχνικές της προδιαγραφές είναι σύμφωνα με τον Τεχνικό κανονισμό του Πρωταθλήματος 2014 για την κατηγορία SENIOR. Σε ότι αφορά στα ελαστικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα αντίστοιχα που ορίζονται για την κατηγορία στο Πρωτάθλημα.

Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν ότι όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 09/09/2014 (22.00), ενώ μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση του 30% που ισχύει για όσους υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: SENIOR, ΜΙΝΙ 60cc – CSAI, DCUP, ROTAXSENIORMAX,ROTAXDD2 MAX – ROTAXDD2 MASTERS – RM1, SUPER, ενώ για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

www.pickpatras.grwww.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...