Αυστραλία: Το ταξίδι της πριγκιπικής οικογένειας κόστισε στους πολίτες 230.000 λίρες!

Αυστραλία: Το ταξίδι της πριγκιπικής οικογένειας κόστισε στους πολίτες 230.000 λίρες!
Σύμφωνα με τη «Mirror», 137.156 λίρες ξοδεύτηκαν για τη μεταφορά,  40.183 σε φαγητό και διαμονή, 46.574 για τα ΜΜΕ
Μπορεί η δεκαήμερη, πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ, της δούκισσας του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γεώργιου στην Αυστραλία να συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση του τουρισμού στην χώρα, ωστόσο, δεν ωφέλησε καθόλου τους φορολογούμενους, οι οποίοι πλήρωσαν 230.000 λίρες για το ταξίδι της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», 137.156 λίρες ξοδεύτηκαν για τη μεταφορά,  40.183 σε φαγητό και διαμονή, 46.574 για τα ΜΜΕ και σχεδόν 32.750 λίρες στη «φιλοξενία» και στις διάφορες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα προς τιμήν τους.

Κατά την παραμονή της στην χώρα η οικογένεια είχε μεταβεί στα Γαλάζια Όρη, μια οροσειρά κοντά στο Σίδνεϊ, στο Μπρισμπέιν, στην ανατολική ακτή, στο Ουλούρου, στα κεντρικά της χώρας, και στην Αδελαΐδα, στο νότο.

Ωστόσο, το συνολικό κόστος της επίσκεψης ήταν σημαντικά μικρότερο από το ταξίδι της Βασίλισσας Ελισάβετ στην χώρα, για το οποίο οι Αυστραλοί είχαν πληρώσει 1,41 εκατ. λίρες!

Σημειώνεται ότι η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία, πρώην βρετανικές αποικίες, έχουν ως πολίτευμα τη συνταγματική μοναρχία με αρχηγό κράτους το μονάρχη της Βρετανίας.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...