Αυτές είναι οι δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού μέχρι τον Δεκέμβριο

Αυτές είναι οι δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού μέχρι τον Δεκέμβριο
Στον Δενδροπόταμο, στα Διαβατά, την Καλαμάτα και την Αθήνα

Συνεχίζονται οι δράσεις για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού από το υπουργείο Υγείας και τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας.

Σκοπός είναι η ενημέρωση των γυναικών για τη σημασία του ελέγχου και η εκπαίδευσή τους στην αυτοεξέταση, η χάραξη στοχευμένων πολιτικών για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας στις γυναίκες και στους νέους.

Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις:

– Σάββατο 18/10:Δενδροπόταμος, στο Πολύκεντρο Δενδροποτάμου, εξόρμηση   της Κινητής Μονάδας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» (έλεγχος μαστών).

– Κυριακή 19/10:Διαβατά, στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών, εξόρμηση της Κινητής Μονάδας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» (έλεγχος μαστών).

– Από 20-24 Οκτωβρίου: Καλαμάτα, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, Εβδομάδα Δωρεάν Μαστογραφίας και Κλινικής Εξέτασης» για τις άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

– Από 3/11- 20/12: Αθήνα-Μαρούσι, στη Μονάδα Υγείας Αμαρουσίου (ΠΕΔΥ), κάθε Δευτέρα (έλεγχος μαστών).

-Αθήνα: Νέα Ιωνία, στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας ‘Κωνσταντοπούλειο’’, κάθε Δευτέρα (έλεγχος μαστών), στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο ‘’Έλενα Βενιζέλου’’, κάθε Τετάρτη (έλεγχος μαστών).

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...