Αυτή είναι η δασκάλα που μετέτρεψε τη σχολική τάξη σε… φωλιά του έρωτα

Αυτή είναι η δασκάλα που μετέτρεψε τη σχολική τάξη σε… φωλιά του έρωτα

Κλείδωσε την πόρτα, γδύθηκε και άρχισε παραδίδει… ροζ ιδιαίτερα σε μαθητές της

Σε «φωλιά του έρωτα» είχε μετατρέψει την τάξη της μια δασκάλα, όπως κατήγγειλαν οι μαθητές της.

Πλέον η 35χρονη δασκάλα βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης έξι ετών. 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι μαθητές, η Ντανιέλ Μάτκο, 35 ετών, γδύθηκε και έκανε σεξουαλικές πράξεις σε έφηβους, κατά την διάρκεια κενών μεταξύ των μαθημάτων ή μετά το σχολικό πρόγραμμα.

Η γυναίκα συνελήφθη αφού έφτασαν στην αστυνομία φωτογραφίες της με γυμνό το στήθος, που είχε τραβήξει ένας από τους μαθητές. 

Η δασκάλα των αγγλικών παρέδιδε… ροζ ιδιαίτερα σε τουλάχιστον έναν 15χρονο μαθητή στο Λύκειο East Palo Alto Aspire Phoenix Academy κοντά στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, όπου συνέβησαν όλα. 

Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν ότι άγγιξε σεξουαλικά τον ίδιο 15χρονο και γδύθηκε, αφήνοντας αυτόν και έναν ακόμα συμμαθητή του να αγγίξουν το γυμνό της στήθος. 

Όσα της καταλογίζονται συνέβησαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου 2015, ενώ εξετάζεται η απόδοση κατηγοριών και για την περίπτωση ενός ακόμα μαθητή. 

Η 35χρονη αρνείται τις κατηγορίες, αλλά δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει την άρνησή της. Την 1η Δεκεμβρίου θα της αναγγελθεί η ποινή, που πιθανώς θα είναι έξι χρόνια φυλάκιση. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303626-Ayte-einai-e-daskala-poy-metetrepse-te-scholike-taxe-se-pholia-toy-erota ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...