Αυτή είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα σύμγωνα με το περιοδικό People

Αυτή είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα σύμγωνα με το περιοδικό People

Η νέα Δούκισσα του Σάσεξ έχει κλέψει, εκτός από την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι, και εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές, καθώς το περιοδικό People την έχρισε την πιο καλοντυμένη του 2018.

Μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ κατατρόπωσε και τις σταρ του Χόλιγουντ καθώς στη λίστα του περιοδικού κάτω από την ηθοποιό φιγουράρουν ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως η Κέιτ Μπλάνσετ και η Σάντρα Μπούλοκ, αλλά και η Αμάλ Κλούνεϊ όπως και η Κιμ Καρντάσιαν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιλαμβάνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός του Χόλιγουντ στον κατάλογο που συντάσσει κάθε χρόνο. Όπως σχολίασε η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στιλ και Ομορφιάς Αντρέα Λάβινταλ. «Το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να τη βάλουμε στην κορυφή» και πρόσθεσε: «Είτε φοράει ένα κλασικό πουκάμισο με σκισμένο τζιν, όπως οποιοδήποτε άλλο κορίτσι, είτε ένα νυφικό με τιάρα, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, πάντα δείχνει αβίαστα κομψή».

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/341590-Ayte-einai-e-pio-kalontymene-gynaika-symgona-me-to-periodiko-People ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...