Αυτή η γλυκιά γιαγιά είναι… η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον Καναδά!

Αυτή η γλυκιά γιαγιά είναι… η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον Καναδά!

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 20/03/2016 – 20:02

Αυτή η γλυκιά γιαγιά είναι... η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον Καναδά!

Βλέποντας κανείς τη φωτογραφία της Melissa Ann Shepard από το Χάλιφαξ του Καναδά, θα αναλογιστεί αμέσως πως πρόκειται για μία πολύ γλυκιά γιαγιά.

Ωστόσο, αυτή η γλυκιά 80χρονη κυρία έτσι είναι γνωστή στη χώρα της. Μόλις χθες απελευθερώθηκε έπειτα από τρία χρόνια στη φυλακή και ήδη έχει σημάνει συναγερμός. Ο στόχος της είναι ηλικιωμένοι, μοναχικοί άντρες που ψάχνουν συντροφιά… 

Φωτογραφία από την απελευθέρωσή της

Εχει ήδη διαπράξει έναν φόνο, απόπειρες φόνου και έχει κλέψει χιλιάδες δολάρια όλα από άντρες που είτε παντρεύτηκε, είτε σχετίστηκε ερωτικά μαζί τους!

Η δράση της άρχισε τη δεκαετία του 70. Από το 1977 μέχρι το 1991 μπήκε αρκετές φορές στη φυλακή για απάτη. Το 1992 βρέθηκε ένοχη για τον φόνο του δεύτερου συζύγου της, τον οποίο νάρκωσε και στη συνέχεια πάτησε δύο φορές με το αυτοκίνητό της. Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση αλλά τελικά εξέτισε μόνο το 1/3 της ποινής της. 

Το 2005 ξαναμπήκε στη φυλακή επειδή έκλεψε 20.000 λίρες από τον εραστή της Alex Strategos. Ο ελληνικής καταγωγής  Alex μίλησε στο BBC για την περιπέτειά του: «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μία πολύ καλή κυρία. Τελικά με έστειλε στο νοσοκομείο!».

Ο Alex Strategos

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...