Αυτή η φωτογραφία έγινε Viral από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος; Θα σας ραγίσει την καρδιά…

Άντρας

Αποκοιμήθηκε στο γραφείο του κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά του για τον πιο συγκινητικό λόγο

Ένας συνάδελφος του Jason Heckman τράβηξε αυτήν τη φωτογραφία που τον δείχνει να κοιμάται στο γραφείο του. Με μια πρώτη ματιά αυτό ακριβώς καταλαβαίνει κανείς, αλλά όπως εξηγεί η γυναίκα του, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή…

“Ο άντρας μου, Jason, είναι επόπτης στο Τμήμα Οικογένειας και υπηρεσιών για Παιδιά. Η δουλειά που κάνει του αρέσει πολύ και χρειάζεται πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο για να χειριστεί αυτές τις υποθέσεις.

Όταν ήρθε αυτό το μωράκι στο τμήμα του και έπρεπε να του βρει μία ανάδοχη οικογένεια, έπρεπε να μείνει πρώτα μερικές ώρες μέχρι να τον αναλάβουν οι υπεύθυνοι.

Επειδή όμως φώναζε και ήταν ανήσυχο, το πήρε στον αγκαλιά του για να το ηρεμήσει. Στον κόσμο αυτό που ζούμε, που είναι γεμάτος μίσος, θυμό και πόλεμο, κανείς δεν ασχολείται με αυτές τις αθώες ψυχές που θέλουν απλά να ζήσουν.  Και όσοι παλεύουν για τα παιδιά, συνήθως υποτιμούνται, πληρώνονται λίγο και δεν αναγνωρίζεται καν η προσφορά τους, όπως αναφέρει το crazynews.

Αυτή η φωτογραφία αποτυπώνει τέλεια την αγάπη και την συμπόνια που δείχνουν αυτοί οι άνθρωποι και συνήθως περνάει απαρατήρητη. Το μωράκι έκατσε μόλις 2 ώρες εκεί, αλλά σίγουρα ένιωθε ασφάλεια και αγάπη”.

Συγχαρητήρια σε αυτόν τον άντρα που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε γι’ αυτό το μωράκι!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...