Αυτός είναι ο άγνωστος φύλακας-άγγελος της Ρένας Δούρου! (φωτογραφία)

Αυτός είναι ο άγνωστος φύλακας-άγγελος της Ρένας Δούρου! (φωτογραφία)
Ο σύντροφός της την ακολουθεί σε κάθε της βήμα
Ο φύλακας-άγγελος της Ρένας Δούρου….Ο άγνωστος σύντροφος της ισχυρής κυρίας της Περιφέρειας Αττικής. Βρίσκεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε προσπάθειά της.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μπενίση, με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή της η κ. Δούρου τα τελευταία χρόνια. Ο 63χρονος επιχειρηματίας και η περιφερειάρχης Αττικής ζουν μαζί στο Αιγάλεω και πριν από 3,5 χρόνια επισημοποίησαν τη σχέση τους, επιλέγοντας να μην παντρευτούν, αλλά να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Ο κ. Μπενίσης έχει σπουδάσει μαθηματικός, είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Εκεί ζουν οι δύο γιοι του, Μανώλης και Τάσος, που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real.

Ο ίδιος είναι έντονα πολιτικοποιημένο άτομο, υπήρξε μέλος της ΚΝΕ, είχε αντιδικτατορική δράση και συμμετείχε στην ίδρυση του ενιαίου Συνασπισμού, αλλά δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με την ενεργή πολιτική. Εως και πριν από τρία χρόνια είχε καφετέρια σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπήρξε από τους πρώτους Ελληνες που ασχολήθηκαν με τα φωτοβολταϊκά. Εκείνοι που τον ξέρουν, τον περιγράφουν ως «ψυχή της παρέας» και άνθρωπο και ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...