Αυτός είναι ο 16χρονος μαθητής που κέρδισε ένα μήνα δωρεάν με… διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ

Αυτός είναι ο 16χρονος μαθητής που κέρδισε ένα μήνα δωρεάν με… διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ

Κατηγορία

phpanos
Τετάρτη 24/02/2016 – 11:55

Ρωσίδα

Η ρωσική εορτή της Ημέρας «των υπερασπιστών της πατρικής γης» θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη 16χρονου μαθητή από την Μόσχα.

Ο νεαρός κέρδισε έναν μήνα δωρεάν διαμονής σε υπερπολιτελές ξενοδοχείο και μάλιστα με συντροφία μία διάσημη ρωσίδα πορνοστάρ! Πως τα κατάφερε; Έκανε ότι συνιθίζει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του! Επισκεπτώταν ιστοσελίδες πώλησης όπλων!

Ο έφηβος κατάφερε να κερδίσει το έπαθλό καθώς έγινε ο Νο 100.000 επισκέπτης σε ιστοσελίδα, πώλησης όπλων.

Ο νεαρός Ρώσος θα περάσει έναν μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με την Ekaterina Makarova, η οποία δηλώνει πως επειδή…. κατανοεί το νεαρό της ηλικίας του, αν δεν τον αφήνουν οι γονείς του, μπορεί να κοιμάται σπίτι του το βράδυ και να έρχεται στο ξενοδοχείο όποτε μπορεί μετά το σχολείο.

Ρωσίδα

«Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είναι ψέματα, όταν το συνειδητοποίησα ευχαρίστησα το website και έσπευσαν να googlάρω για να μάθω πληροφορίες για την Makarova. Δεν βλέπω την ώρα να την συναντήσω», δηλώνει ο 16χρονος Ruslan Schedrin.

Έφηβος

Ωστόσο η μητέρα του δεν έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό! «Καλύτερα να μας έδιναν 100.000 ρούβλια παρά αυτό. Είμαι αντίθετη. Έχει εξετάσεις τώρα και δεν χρειάζεται να περάσει έναν μήνα με μία πορνοστάρ», λέει η μητέρα του.

«Το μόνο που κάνει είναι να παίζει παιχνίδια στο κομπιούτερ και να αγοράζει όπλα online», συμπληρώνει.

Ο Ruslan ήδη έχει σχεδιάσει που θα την πάει, ενώ όπως γράφει το πρακτορείο Sputnik, δεν βλέπει την ώρα να την συναντήσει για να την γνωρίσει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...