Αυτό είναι το μυστικό για να φοράτε τακούνια χωρίς να νιώθετε καθόλου πόνο

Αυτό είναι το μυστικό για να φοράτε τακούνια χωρίς να νιώθετε καθόλου πόνο
Τι κοινό έχει μια εξαντλητική μέρα στο γραφείο, την οποία έχετε περάσει ανάμεσα σε meetings και εξωτερικές δουλειές, με ένα βράδυ που χορέψατε ξέφρενα μέχρι τελικής πτώσεως; Τον πόνο που νιώθετε στα πόδια σας, όταν επιστρέφετε σπίτι και βγάζετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ίσως να είναι ο πιο κοινός πόνος ανάμεσα στις γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά τελικά όλα τα προβλήματα έχουν λύση και εν προκειμένω είναι πολύ απλή. Αν λοιπόν θέλετε να σταματήσετε να πονάτε όταν φοράτε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να «κολλήσετε» το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο των ποδιών σας (μετρώντας από το μεγάλο) με αυτοκόλλητη ταινία. Θέλετε να είναι απλό σιλοτέιπ, ή φαρμακευτική ταινία σε μπεζ απόχρωση; Δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Ο λόγος για τον οποίον θα σταματήσετε να νιώθετε πόνο αν ακολουθήσετε τη συμβουλή μας έχει εξήγηση. Υπάρχει κάποιο νεύρο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά τα δύο δάχτυλα και προκαλεί έντονο πόνο όταν δεχτεί πίεση, δηλαδή όταν φοράτε τακούνια. Αν το προστατεύσετε με ένα κομμάτι ταινία, θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Ακολουθήστε τη συμβουλή μας και θα δείτε ότι έχουμε δίκιο.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...