Αυτό θα κάνεις αν βραχεί το smartphone σου

Αυτό θα κάνεις αν βραχεί το smartphone σου
Για να μπορέσει κανείς να εξασφαλίσει ότι το νέο του… καμάρι, το νέο του έξυπνο κινητό τηλέφωνο, θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για πολύ καιρό θα πρέπει καταρχήν να το προστατεύει από τις κακοτοπιές…
δηλαδή το νερό και τις πτώσεις και κατά δεύτερον να το καθαρίζει και να το συντηρεί. Παρακάτω παρέχονται συμβουλές για το πώς θα καθαρίσετε τη συσκευή σας αλλά και για το τι πρέπει να κάνετε αν πέσει πάνω του νερό.

Πώς θα καθαρίσετε το κινητό σας
–  Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσει κανείς το κινητό του από τη σκόνη που εισχωρεί σε κάθε του εγκοπή, σύμφωνα με το K-mag.gr,  είναι να το περάσει εξωτερικά με ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι.

–  Αν η συσκευή διαθέτει πληκτρολόγιο, τότε το μόνο που θα χρειαστείτε για να το καθαρίσετε είναι μια μπατονέτα βουτηγμένη στο οινόπνευμα.

Τι να κάνετε αν πέσει νερό στο κινητό σας
–  Είναι ένα… ατυχηματάκι που έχει συμβεί σε όλους, προκαλώντας ένα μικρό πανικό. Το πρώτο που πρέπει να κανείς όταν βλέπει το κινητό του να κάνει… μπανάκι είναι να βγάλει το καπάκι της συσκευής και στη συνέχεια να αφαιρέσει τη μπαταρία και την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης. Στη συνέχεια θα πρέπει να σκουπίσει τη συσκευή με ένα στεγνό πανάκι και να το αφήσει «ανοιχτό» μέχρι να στεγνώσει.

–  Αν τώρα στο κινητό πέσει αναψυκτικό ή αλκοολούχο ποτό καλό είναι η συσκευή να καθαριστεί με ισοπροπυλική αλκοόλη, που πωλείται τα φαρμακεία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...