Αφήνει στην άκρη την Euroleague ο Παναθηναϊκός

Αφήνει στην άκρη την Euroleague ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αφήνει για λίγο στην… άκρη τις υποχρεώσεις του στην Euroleague και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (17:00), έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να κάνει το 18-0, κόντρα στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου και να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση, αλλά και την ήττα στο «Wizink Center».

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σε κανονικού ρυθμούς το απόγευμα του Σαββάτου (10/03), με τον Νίκο Παππά να ακολουθεί θεραπεία λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος θέλει να δει τους παίκτες του να αντιδρούν μετά την ήττα της περασμένης Πέμπτης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος έρχεται με… φόρα από τη σημαντική νίκη κόντρα στον Κόροιβο και θα παλέψει για να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/324751-Aphenei-sten-akre-ten-Euroleague-o-Panathenaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...