Αχτίδα αισιοδοξίας για Σουμάχερ! Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Τρίτη 28/06/2016 – 17:23Με την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ ασχολούνται για μία ακόμη φορά τα διεθνή ΜΜΕ, που φιλοξενούν δηλώσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της Ferrari, Luca Di Montezemolo.
Υπενθυμίζεται πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, είχε σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.
Αφού ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, βρίσκεται πια στο σπίτι του στην Ελβετία όπου έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για να του παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα στην προσπάθεια ανάκαμψης.
Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, για μία ακόμα φορά ο Montezemolo επαναφέρει το θέμα κάνοντας λόγο για δυνατότητα του άτυχου Γερμανού να αντιδράει.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί γνωρίζω πως αντιδράσει σε εξωτερικά ερεθίσματα. Ξέρω πόσο δυνατός άνθρωπος είναι και είμαι σίγουρος πως με την αποφασιστικότητά του, που είναι καθοριστικό γνώριμα, θα βγει από αυτή την πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Ήταν πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της Ferrari και μου είναι δύσκολο να διαχωρίσω μέσα μου τον Michael τον οδηγό και τον Michael τον φίλο», είπε ο Montezemolo στην Express.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...