Α.Δ.Κ.Ν: Έκλεισε το τοπικό του Τρικόρφου η παράταξη Μπουλέ !!!

Δημοσιεύουμε σήμερα κατ’αποκλειστικότητα τα ονόματα που θα απαρτίζουν το τοπικό ψηφοδέλτιο του Τρικόρφου της δ.ε.Χάλκειας,της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας.

Οι τέσσερις υποψήφιοι λοιπόν είναι:Γιαβρούτας Βασίλης,Κούστα Μαρία,Μυτιλήνης Κώστας και Χαλαζιάς Νίκος (συνωνυμία με τον τωρινό δημοτικό σύμβουλο).

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο τη μια ο Λουκοπουλος απο την αλλη ο Μπουλες. Ο Παπαθανασης με χαμηλους τονους και χωρις φαρφαρες θα σας παρει τις εκλογες. Δεν καταλαβαινω γιατι προβαλετε τους υποψηφιους σας; Θα σας δουμε στις εκλογες.

  2. εκαναν έργο στο Τρικορφο τριαμισι χρονια και θελουν παλι ουστ απο εδω.Χαλαζια σου κόβεται το μεροκαματο

  3. Ο ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑΙ.ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΥΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.

    Υ.Γ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

  4. τρικορφο…..ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ -ΜΠΟΥΛΕΣ-ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΧΑΧΑ

  5. Συνδιασμός του τίποτα ξεκινώντας από τον νυν πρόεδρο αξιολόγηση για το έργο κάτω από τη βάση, οι υπόλοιποι συνδιασμός ανάγκης που τους έκλεισε ο Χαλαζιάς με ψέματα η φούσκα θα σκάσει. Μπουλέ ανέθεσες στο Νίκο για δεύτερη φορά να σου στείσει συνδιασμό στο Τρίκορφο αλλά αυτή τη φορά θα φάει πόρτα.

  6. Το τοπικο Τρικορφου ανηκει τον Παπαθαναση γιατι πλαισιωνεται απο τους καλυτερους!! Κανετε υπομονη για την ανακοινωση των ονοματων!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...