Α’ ΕΠΣΝΑ: Το Pre Game της 26ης αγωνιστικής.

Pre game: Ατρόμητος Αντιρρίου – Όμηρος Νεοχωρίου

Σημαντική αναμέτρηση στο Αντίρριο με τον τοπικό Ατρόμητο να υποδέχεται τον Όμηρο Νεοχωρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε από την Αναγέννηση Θέρμου και έπεσε από την 4η θέση. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο αυριανό ματς για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για είσοδο στα μπαράζ. Ο Περικλής Παπαποστόλου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φλωρόπουλο και τον τραυματία Άγγελο Αλεξόπουλο, όμως επιστρέφει ο Μπανιάς.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία ηττήθηκε από το Ναυπακτιακό και έμεινε στους 35 βαθμούς. Θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες εισόδου στην τετράδα. Οι τιμωρημένοι Κώστας Βαλτογιάννης και Σπύρος Καρατζανίδης δεν υπολογίζονται από το Χρήστο Ζαπάντη.

Pre game: Ναυπακτιακός Αστέρας – Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο ο Ναυπακτιακός Αστέρας φιλοξενεί την Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κέρδισε τον Όμηρο στο Νεοχώρι και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία στο ντέρμπι έπιασε στη δεύτερη θέση το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και απέχει ένα βαθμό από την κορυφή. Θέλει το “τρίποντο” για να παραμείνει τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Οι τραυματίες Φλέγγας, Καραγιάννης και Θανασιός, ο στρατευμένος Θεοχάρης και ο Νασόπουλος που έχει οικογενειακές υποχρεώσεις δε βρίσκονται στα πλάνα του Δημήτρη Κάκκου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Παρέμεινε στους 5 βαθμούς μετά την ήττα από τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Δεν έχει άγχος και παίζει ελεύθερα στα τελευταία παιχνίδια. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του ο Λουτσιάν Διακόνου.

Pre game: Αμφίλοχος – Α.Ο. Χάλκειας

Στο γήπεδο της Αμφιλοχίας ο τοπικός Αμφίλοχος αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Χάλκειας.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Κέρδισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Μυρτιάς και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Απόλλωνα Δοκιμίου. Θέλει να πάρει τη νίκη για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Ο Κώστας Γιωτόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ: Με τη νίκη στα Καλύβια ανέβηκε στους 35 βαθμούς και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Απέχει 4 βαθμούς από την 4η θέση και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει ψηλά και να διεκδικήσει τις πιθανότητές που έχει για είσοδο στα μπαράζ. Μοναδικός “πονοκέφαλος” για τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη η συμμετοχή του Καζανά που είναι αμφίβολη λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ αν βγει το δελτίο του θα συμμετέχει στην αποστολή ο Μυτιλήνης.

Pre game: Α.Ε. Μεσολογγίου – Κεραυνός Μυρτιάς

Στο Ενωσιακό γήπεδο η Α.Ε. Μεσολογγίου φιλοξενεί τον Κεραυνό Μυρτιάς.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ηττήθηκε από τον Αλικυρναϊκό και έμπλεξε σε περιπέτειες. Θέλει τη νίκη για να φτάσει τους 34 βαθμούς και να έχει απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Ο Ανδρέας Μαργέλης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βλαχογιάννη και τον τραυματία Αυτζή, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πλαστήρα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ: Η ήττα από τον Αμφίλοχο την κράτησε στους 34 βαθμούς. Θέλει τους βαθμούς για να μη μπλέξει και να πλησιάσει υπό προϋποθέσεις την τέταρτη θέση. Ο Λάκης Παπαχρήστος δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τάκο και Θώδη, τον τιμωρημένο Κόκκαλη, το Γούλα που είναι εκτός Νομού και τον Αρκουμάνη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σαμαρά.

Pre game: Αχελώος Αγγελοκάστρου – Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά

Το σημαντικότερο παιχνίδι για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνουν στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου ο τοπικός Αχελώος με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κέρδισε στο Ευηνοχώρι και ανέβηκε στους 27 βαθμούς. Θέλει τη νίκη για να έχει πλεονέκτημα για τα μπαράζ και υπό προϋποθέσεις να φτάσει και στις θέσεις της απευθείας παραμονής. Ο Γιώργος Ζήκος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ: Κέρδισε την Α.Ε.Μ. και έφτασε τους 26 βαθμούς. Στόχος του είναι το “τρίποντο” για να αποκτήσει πλεονέκτημα στα μπαράζ και να ελπίζει ακόμα και σε απευθείας παραμονή. Ο Σταμάτης Σαρρής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Μπότας επιστρέφει από τιμωρία.

Pre game: Αναγέννηση Θέρμου – Φλόγα Παλαιομάνινας

Στο γήπεδο του Θέρμου η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται την πρωτοπόρο Φλόγα Παλαιομάνινας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: Ανέβηκε στους 34 βαθμούς κερδίζοντας με ανατροπή στο Αντίρριο τον Ατρόμητο. Είναι δύσκολο να φτάσει στην τετράδα, όμως θα διεκδικήσει τις πιθανότητες και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα αύριο. Ο Τάκης Τσιάκαλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λευτέρη Ξανθόπουλο, Κούκο και Φώτη Μπαλάφα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κουρσάρη και Μπαζώρα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Παρότι προηγήθηκε με 4 – 2 απέναντι στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα ισοφαρίστηκε και πλέον οι διώκτες της την έφτασαν στον πόντο. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Χρήστος Βασιλείου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Φραγκούλη και το στρατευμένο Νούλα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χριστόπουλου.

Pre game: Απόλλων Δοκιμίου – ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στο γήπεδο του Δοκιμίου ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Καλυβίων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Πέρασε με το εμφατικό 5 – 1 από το Καινούριο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει στη νίκη που θα τον διατηρήσει στα μπαράζ. Ο Θόδωρος Λαυράνος δεν υπολογίζει τον τραυματία Κοντοπάνο και τους στρατευμένους Χρήστο Κορομηλά και Νίκο Αθανασίου.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Τα περιθώρια στένεψαν μετά την ήττα από τον Α.Ο. Χάλκειας. Η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή. Ο τιμωρημένος Νίκος Μυλωνάς και οι Διδάγγελος και Διονυσάτος που είναι εκτός Νομού δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Πάνου Τούρκα.

Πηγη olatagoal.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...