Α’ ΕΠΣΝΑ: Το Pre Game της 27ης αγωνιστικής

Pre game: Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Ναυπακτιακός Αστέρας

Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά αντιμετωπίζει το Ναυπακτιακό Αστέρα.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ: Παρότι είχε κλασικές ευκαιρίες στο ματς με τον Αχελώο ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Στόχος στο αυριανό παιχνίδι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο Σταμάτης Σαρρής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Επέστρεψε στην κορυφή μετά τη νίκη επί της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και την ισοπαλία της Φλόγας. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Κάκκος δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τους τραυματίες Ζαχαρόπουλο και Καραγιάννη.

Pre game: Φλόγα Παλαιομάνινας – Ατρόμητος Αντιρρίου

Στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου η Φλόγα Παλαιομάνινας φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Η ισοπαλία με την Αναγέννηση στο Θέρμο την έριξε στην τρίτη θέση και έφερε αλλαγές. Με το Βασίλη Ξανθόπουλο πλέον στον πάγκο θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τον τραυματία Φραγκούλη και το στρατευμένο Νούλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Κέρδισε τον Όμηρο Νεοχωρίου και παρέμεινε κοντά στην τετράδα. Έχει δύσκολη αποστολή στο αυριανό παιχνίδι, θέλει όμως το θετικό αποτέλεσμα για να μην απομακρυνθεί από την τέταρτη θέση. Ο Περικλής Παπαποστόλου δε θα έχει στη διάθεσή του το Γιώργο Μπανιά που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Κάκκου.

Pre game: Α.Ο. Χάλκειας – Α.Ε. Μεσολογγίου

Στο γήπεδο του Αντιρρίου ο Α.Ο. Χάλκειας φιλοξενεί την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ: Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Αμφιλοχία και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Θέλει το “τρίποντο” για να βρεθεί κοντά στις θέσεις παραπάνω θέσεις. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη είναι η συμμετοχή του Κάπο που είναι αμφίβολη λόγω μικροπροβλήματος τραυματισμού.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη επί του Κεραυνού Μυρτιάς. Το θετικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο στο αυριανό παιχνίδι. Ο Ανδρέας Μαργέλης δεν υπολογίζει τον τραυματία Αυτζή και το Ρούσση που είναι εκτός Νομού, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βλαχογιάννη και Πλαστήρα.

Pre game: Όμηρος Νεοχωρίου – Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο τοπικός Όμηρος υποδέχεται την Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Η ήττα από τον Ατρόμητο στο Αντίρριο ουσιαστικά έθεσε εκτός διεκδίκησης τετράδας τον Όμηρο. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο αυριανό παιχνίδι. Οι τιμωρημένοι Σπύρος Καρατζανίδης και Κώστας Βαλτογιάννης δεν υπολογίζονται από το Χρήστο Ζαπάντη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Παρέμεινε στους 5 βαθμούς μετά την ήττα στη Ναύπακτο. Έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Όμηρο και θέλει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Ο Λουτσιάν Διακόνου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Pre game: Δόξα Καινουρίου – Αναγέννηση Θέρμου

Στο γήπεδο του Καινουρίου η τοπική Δόξα φιλοξενεί την Αναγέννηση Θέρμου.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία με την ήττα από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα. Θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι. Ο Μάκης Συντζιρμάς δεν υπολογίζει τους Παπαθανάση, Λύρο και Μήτσο που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ: Με την ισοπαλία κόντρα στη Φλόγα Παλαιομάνινας έφτασε τους 35 βαθμούς. Θέλει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να ανέβει κι αλλο στη βαθμολογία. Μοναδικό πρόβλημα για τον Τάκη Τσιάκαλο η απουσία του τραυματία Λευτέρη Ξανθόπουλου.

Pre game: Κεραυνός Μυρτιάς – Αχελώος Αγγελοκάστρου

Στο γήπεδο του Θέρμου ο Κεραυνός Μυρτιάς αντιμετωπίζει τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ: Ηττήθηκε από την Α.Ε.Μ. και έπεσε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο αυριανό παιχνίδι για να ανέβει βαθμολογικά και να μη μπλέξει. Ο Λάκης Παπαχρήστος δε θα έχει στη διάθεσή του το Γούλα που βρίσκεται εκτός Νομού, τον τραυματία Θώδη και τον τιμωρημένο Κόκκαλη, ενώ Προβίδας και Καρρόπουλος είναι αμφίβολοι, αλλά θα βρίσκονται στην αποστολή.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κέρδισε τον Αλικυρναϊκό και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την παραμονή. Το θετικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο και στο αυριανό παιχνίδι. Μοναδικό πρόβλημα για το Γιώργο Ζήκο η απουσία του Βασίλη Βαγενά που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Pre game: ΠΑΟΚ Καλυβίων – Νέος Θέρμιος Απόλλων

Στο γήπεδο των Καλυβίων ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχεται το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Η ήττα από τον Απόλλωνα στο Δοκίμι έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα. Θέλει νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για παραμονή. Ο Πάνος Τούρκας δεν υπολογίζει τους Διδάγγελο, Διονυσάτο που βρίσκονται εκτός Νομού και το Νίκο Μυλωνά που είναι τιμωρημένος.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Κέρδισε τη Δόξα Καινουρίου, εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Φλόγας και ισοβαθμεί στην κορυφή με το Ναυπακτιακό. Θέλει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Ο Γιώργος Γιάκος μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Pre game: Αμφίλοχος – Απόλλων Δοκιμίου

Η τέταρτη θέση και τα μπαράζ περνούν από το γήπεδο της Αμφιλοχίας, όπου ο τοπικός Αμφίλοχος υποδέχεται τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Α.Ο. Χάλκειας και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην τέταρτη θέση. Με νίκη αύριο ανεβαίνει μόνος στην τετράδα και σε αυτό το αποτέλεσμα στοχεύουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Κώστα Γιωτόπουλο είναι η παρουσία του Μπακαδήμα που είναι αμφίβολη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Κέρδισε τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε μόνος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στο αυριανό παιχνίδι θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην τετράδα και να έχει το πλεονέκτημα. Ο Θόδωρος Λαυράνος βρίσκεται εκτός Ελλάδας και στον πάγκο θα βρίσκονται οι Φίλιππος Δάρλας και Νίκος Φαναριώτης, που δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Κοντοπάνο και τους στρατευμένους Νίκο Αθανασίου και Χρήστο Κορομηλά.

http://www.olatagoal.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...