Α’ Φωκίδας: Καταιγιστικός ο Απόλλων Ευπαλίου

Ολυμπιακος Κίρρας – Απόλλων Ευπαλίου 1-7

 

Με το εμφαντικό 7-1 επικράτησε ο Απόλλωνας το Σάββατο επί του Ολυμπιακού Κίρρας παρουσία είκοσι περίπου φιλάθλων από το Ευπάλιο που ακολούθησαν και πάλι την ομάδα όπως πάντα. Είναι χαρακτηριστικό ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το σκορ στο 11′ ήταν ήδη 3-0.

Στο 7′ ο Χρήστος Φλέγγας με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 9′ ο Γιώργος Αθανασόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 11′ και πάλι ο Χρήστος Φλέγγας για το 3-0 και στο 38′ ο ίδιος παικτης έκανε χατ-τρικ και 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Φλέγγας στο 49′ και ο Γιώργος Φλέγγας στο 51′ και το 65′ διαμόρφωσαν το σκορ στο 7-0. Στο 78′ ο Μούκας πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Ολυμπιακό Κίρρας Επίσης ο Απόλλωνας είχε και τρια δοκάρια με τους Χρήστο Φλέγγα, Γιάννη Φλέγγα και Κώστα Κωνσταντίνου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ)  ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Δήμος, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ Κώστας, ΖΕΚΑΣ Κώστας, ΦΛΕΓΓΑΣ Βασίλης (37′ ΔΗΜΑΚΗΣ Γιώργος), ΚΟΝΤΟΣ Ηλίας, ΖΕΡΒΑΣ Γιώργος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κώστας, ΦΛΕΓΓΑΣ Γιώργος, ΦΛΕΓΓΑΣ Γιάννης (56′ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Βαγγέλης), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος (69′ ΜΑΧΑΙΡΑΣ Κώστας), ΦΛΕΓΓΑΣ Χρήστος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...