ΒΟΜΒΑ: Ο Παναθηναϊκός στέλνει τους παίκτες του στην Εθνική

ΒΟΜΒΑ: Ο Παναθηναϊκός στέλνει τους παίκτες του στην Εθνική

«Ενισχύσεις» και μάλιστα σημαντικές είναι πολύ πιθανό να έχει η Εθνική στο δεύτερο παιχνίδι της για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έθεσε στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους δικούς του διεθνείς, όχι για την Παρασκευή και το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λέστερ, καθώς περίπου την ίδια ώρα οι «πράσινοι» θα υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, αλλά για το ματς της Δευτέρας με το Ισραήλ στο Ηράκλειο. 

Υπενθυμίζεται πως είχαν κληθεί στην Εθνική οι Νικ Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ίαν Βουγιούκας, όχι όμως και ο Νίκος Παππάς (για πειθαρχικούς λόγους όπως είχε πει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος), ενώ ήδη έχει ενσωματωθεί στο ελληνικό συγκρότημα και είναι διαθέσιμος και για την Παρασκευή ο Ντίνος Μήτογλου, που ούτως ή άλλως είναι εκτός δωδεκάδας στα ματς της Ευρωλίγκας. 

Φυσικά αναμένεται η αντίδραση της ΕΟΚ και του τεχνικού τιμ της Εθνικής για τη διαθεσιμότητα αυτών των παικτών, αν και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως θα ήθελε να υπήρχε συμφωνία με τις ομάδες της Ευρωλίγκας για να έχει έστω και για το δεύτερο ματς κάποιους από τους παίκτες αυτούς. 

Σημειώνουμε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ανακοινώσει πως δεν θα συμμετέχουν στα «παράθυρα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310543-BOMBA-O-Panathenaikos-stelnei-toys-paiktes-toy-sten-Ethnike ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...