ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου στον Α’ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής

Oι μαθήτριες του Αναστασία Βέργου και Κυριακή Ζαρνομήτρου της γ΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου  διακρίθηκαν με ΕΠΑΙΝΟ στον Α’ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  Δημιουργικής Γραφής 2015 που διοργάνωσε το Μεταπτυχιακό Τμήμα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Θέμα του διαγωνισμού ήταν η διαφορετικότητα-φυλετική, εθνική, κοινωνική, πολιτική, ιδεολογική, γλωσσική και κάθε άλλη-όπως αυτή εκδηλώνεται τόσο στο σχολικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι μαθήτριες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό στην κατηγορία του τραγουδιού

Ο διαγωνισμός πρόβλεπε ομαδική προσπάθεια και συντονισμό από τους καθηγητές τους. Εμψυχωτές στην προσπάθειά τους  η Φιλόλογος  Σταματία Μαριεττή, η καθηγήτρια Αγγλικών  Μαρία Σφήκα και η Μουσικός Τζένη Καρούμπαλη. Έτσι δόθηκε το έναυσμα στις μαθήτριες να εκφραστούν καλλιτεχνικά συνθέτοντας και ερμηνεύοντας ένα δικό τους τραγούδι με τίτλο DARE TO TRY”.

Συγχαίρουμε τις μαθήτριες, τις εκπαιδευτικούς, αλλά και το σχολείο που ενθαρρύνει τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.  Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες συμμετοχές και διακρίσεις!

Χ. Σπ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την επιτυχία! Εύχομαι να συνεχίσουν να δημιουργούν και να χαρίζουν επιτυχίες στην πόλη μας. Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για ηλικία τους αλλά και έχει μεγάλη βαρύτητα για το κύρος του σχολείου στο οποίο φοιτούν.
    Παρακαλώ να δημοσιευθεί το τραγούδι των μαθητριών ώστε να θαυμάσουμε όλοι το ταλέντο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...