Βάλτε αυτό το μείγμα στο πρόσωπό σας για 10 λεπτά και μετά δείτε το θαύμα!!!

Σάββατο 02/07/2016 – 22:50τέλειο πρόσωποΗ πιο αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι που θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα…
Αυτή η καταπληκτική μάσκα μετατρέπει ένα προβληματικό δέρμα σε ένα υγιές, όμορφο και λαμπερό.
Πριν να δοκιμάσετε αυτή τη μάσκα, θα πρέπει να τη δοκιμάσετε στο εσωτερικό του άνω βραχίονα. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν υπήρξε καμία αρνητική αντίδραση, μπορείτε να ελεύθερα να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.
ΣΥΝΤΑΓΉ:
συστατικά:
1-2 ταμπλέτες ασπιρίνης
λίγο νερό
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Παρασκευή:
Λιώνετε την ασπιρίνη σε σκόνη σε ένα γυάλινο μπολ. Προσθέστε μερικές σταγόνες νερού (όσες χρειαστεί ώστε να μπορέσετε να ανακατέψετε το μείγμα) και ανακατέψτε. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και κρατήστε τη για δέκα λεπτά περίπου, μετά από αυτό ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Κατά την έναρξη της θεραπείας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα και αργότερα μόνο μια φορά την εβδομάδα θα είναι αρκετή.
Μετά από δέκα ημέρες, θα παρατηρήσετε φανταστικά αποτελέσματα: το δέρμα του προσώπου σας θα αποκατασταθεί, οι φλεγμονές και οι ατέλειες θα εξαφανιστούν και οι πόροι θα διαγραφούν, σύμφωνα με το healingeffect.
Το ολικό αποτέλεσμα αυτής της μάσκας δεν θα το δείτε αμέσως, αλλά 3-4 ώρες μετά την εφαρμογή. Να είστε υπομονετικοί, να το χρησιμοποιείτε τακτικά και το δέρμα σας θα είναι καθαρό και λαμπερό όπως ποτέ πριν!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...