Βάφτισε την κόρη του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος

Βάφτισε την κόρη του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος

Την  μικρή τους κορούλα βάφτισαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η σύζυγός του Φρίντα.

Η μικρή που πήρε το όνομα Κωνσταντίνα ήταν φυσικά η πρωταγωνίστρια του μυστηρίου και δεν σταμάτησε να χαμογελά ούτε στιγμή.

Παρούσα στη βάφτιση ήταν και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: «Μαζί στην πολιτική και στις ανθρώπινες στιγμές. Στη βάφτιση της κόρης του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Να ζήσεις Κωνσταντίνα». Ακόμη, στα βαφτίσια βρέθηκαν μεταξύ άλλων για να ευχηθούν στο ζευγάρι οι:  Γιώργος Καμίνης, Σταμάτης Μαλέλης, Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαππας, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Παύλος Χρηστίδης, Γιώργος Μπουλμπασάκος και άλλοι.

Μετά το baby bloom, ακολούθησε και τραπέζι στο Βουρκάρι, όπου όλοι μαζί γλέντησαν και χόρεψαν με την σύζυγο του  Χρήστου Πρωτόππαπα, Σοφία να τραγουδά συνοδευόμενη από την κιθάρα του Νίκου Τσούκαλη και του Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/340781-Baphtise-ten-kore-toy-o-proedros-tes-DEMAR-TH-THeocharopoylos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...