Βήμα πρόκρισης από τη Βέροια

Βήμα πρόκρισης από τη Βέροια

Την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η Βέροια, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Καλλιθέας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έφτασε τους 4 βαθμούς και έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έχει 3 και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 17′ με κοντινό πλασέ του Μπατιόν και το έργο τους έγινε ακόμα πιο εύκολο μετά και την αποβολή του Κατσικογιάννη στο 41′.

Το δεύτερο μέρος διεξήχθη σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, με τους παίκτες της Βέροιας να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους και τους φιλοξενούμενους να έχουν κλειστεί στην περιοχή τους.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ όμως στο 65′ το σουτ του Γεωργιάδη κατέληξε στο δοκάρι.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης, Μπατιόν (81′ Καρακώστας), Ιμπραΐμ, Γεωργιάδης, Μερεμπασβίλι (67′ Γιουσούφ), Καϊκούτ, Κόλα (67′ Ναζλίδης).

Καλλιθέα (Νίκος Παντελής): Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76′ Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46′ Γκίνης), Προκς (46′ Μασένα).

Πηγή: Ο Φίλαθλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...