Βίαζε και εκβίαζε τη μητέρα του και εκείνη προσέλαβε εκτελεστή για να τον σκοτώσει

Βίαζε και εκβίαζε τη μητέρα του και εκείνη προσέλαβε εκτελεστή για να τον σκοτώσει

Ινδία

Μια μητέρα στην Ινδία βρίσκεται πίσω από τα σίδερα επειδή σχεδίασε τον φόνο του γιου της. Η Ινδή Μήδεια είχε βιαστεί κατ’ επανάληψη από το θύμα και δεν ήταν η μόνη. Ο γιος της είχε βιάσει και άλλες συγγενείςς της 55χρονης μητέρας. Η μητέρα, Ρατζνί Ντουιβέντι, προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος όμως ήταν και αυτός… παιδί της από προηγούμενο γάμο, και μάλιστα του έδωσε το ποσό των 50.000 ρουπιών.

 Η σορός του 22χρονου γιου, Ραμτσαράν Ντουιβέντι, βρέθηκε σε λατομείο στις 21 Αυγούστου. Μάλιστα όταν έγινε η αναγνώριση και φώναξαν τη μάνα του για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του εκείνη είπε ότι δεν ήταν ο Ραμτσαράν. Δεν είχε δηλώσει, ούτε την εξαφάνισή του με τη δικαιολογία ότι συχνά έλειπε για μέρες από το σπίτι.

 Στο τέλος όμως, η 55χρονη Μήδεια ομολόγησε ότι είχε κάνει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του γιου της που θα το εκτελούσε ένας άλλος γιος της, ο οποίος δεν συνδεόταν με το 22χρονο θύμα. Τότε αποκάλυψε στην αστυνομία πως το έκανε επειδή την κακοποιούσε σεξουαλικά και την εκβίαζε ότι θα αποκαλύψει το γεγονός στον πατέρα της. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται ο άλλος γιος της που έκανε τη δολοφονία και άλλοι δύο συνεργοί.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302089-Biaze-kai-ekbiaze-te-metera-toy-kai-ekeine-proselabe-ekteleste-na-ton-skotosei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...