Βίντεο: Το εκπληκτικό βαλς του Άντονυ Χόπκινς

Βίντεο: Το εκπληκτικό βαλς του Άντονυ Χόπκινς
Μπορεί το θέμα και το βίντεο που ακολουθεί να έγινε το 2013, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, κυρίως όταν αφορά στον πολιτισμό, στην αγνή μορφή του και πρωταγωνιστές είναι δύο πραγματικά μεγάλοι άντρες, ο καθένας στον τομέα του.
Από τη μία ο André Rieu, Ολλανδός βιολιστής και συνθέτης, αλλά και δημιουργός της Ορχήστρας Γιόχαν Στράους που ειδικεύεται στα βαλς. Από την άλλη ο ηθοποιός Anthony Hopkins. Ανάμεσά τους ένα εκπληκτικό βαλς και μια συναυλία που τους συνέδεσε.

Ο Hopkins πριν από 50 χρόνια είχε συνθέσει ένα κομμάτι, το οποίο είχε καταχωνιάσει στα συρτάρια του μην έχωντας την τόλμη να το προωθήσει. Ή απλώς δεν είχε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να του το εμπιστευτεί.

Προφανώς τον βρήκε έστω και μετά από τόσα χρόνια στο πρόσωπο του Rieu στον οποίο ο Hopkins τηλεφώνησε και του ανέθεσε να ακουστεί για πρώτη φορά το κομμάτι του, το οποίο ούτε ο ίδιος είχε ποτέ ακούσει.

Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια. Δείτε τον αποθεωτικό προλογισμό του Rieu για τον Hopkins και μετά απολαύστε το πραγματικά εκπληκτικό κομμάτι…

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...