Βίντεο ντοκουμέντο: O Ρώσος πράκτορας και η κόρη του λίγο πριν καταρρεύσουν

Βίντεο ντοκουμέντο: O Ρώσος πράκτορας και η κόρη του λίγο πριν καταρρεύσουν

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκρίπαλ, καθώς και ένα βίντεο που φέρονται να περπατούν δίπλα δίπλα, είδαν στο φως της δημοσιότητας.

Την ίδια στιγμή οι δυο τους δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, μετά από «δηλητηρίαση» από μυστηριώδη ουσία. 

2

Ο Σκρίπαλ, πρώην συνταγματάρχης των υπηρεσιών πληροφοριών του ρωσικού στρατού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή, όταν κατέρρευσε σε παγκάκι έξω από εμπορικό κέντρο στο στο Σόλσμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

2

Ο 66χρονος, ο οποίος προσφάτως είχε αποκαλύψει στην αστυνομία φόβους για τις ζωή του, βρέθηκε μαζί με την 33χρονη κόρη του, Γιούλια, η οποία επίσης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τους επικεφαλής ιατρούς, έχουν εκτεθεί σε «άγνωστη ουσία».
 

2

Δύο αστυνομικοί που ήρθαν πρώτοι σε επαφή με τα δύο θύματα, μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο με πόνους στα μάτια, δύσπνοια και εξανθήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 10 άτομα εμφάνισαν ίδια συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων και εμέτων.

2

Μέλος των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών παραμένει στο νοσοκομείο και η αστυνομία τώρα έχει σφραγίσει την pub Mill στην πόλη, ενώ έχει στήσει οδοφράγματα γύρω από το πάρκο όπου βρέθηκαν ο πατέρας και η  κόρη, το ιταλικό εστιατόριο Zizzi και το σπίτι του θύματος. Νωρίτερα, το πρωί ερευνητές από την Αντιτρομοκρατική της Βρετανίας σήκωσαν τα μανίκια για την υπόθεση, η οποία έχει τόσο πολιτική, όσο και διεθνή σημασία. 

2

Αρκετοί ειδικοί επισημαίνουν ότι ο Σκρίπαλ, ο οποίος έχει «ξεσκεπάσει» πληθώρα Ρώσων πρακτόρων, μπορεί να στοιχοποιήθηκε ως αντίποινα από πρώην συναδέλφους τους στην KGB.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/324191-Binteo-ntokoymento-O-Rosos-praktoras-kai-e-kore-toy-ligo-prin-katarreysoyn ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...