Βίτσας: Εδώ και ένα μήνα παρακολουθούμε, ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα

Βίτσας: Εδώ και ένα μήνα παρακολουθούμε, ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα

“Ο κ. Βίτσας, αφού υπογράμμισε ότι «άλλο μεσάζων και άλλο εκπρόσωπος», είπε ότι τα υπονοούμενα που άφησαν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αντέχουν σε καμία κριτική”

Αν στα χθεσινά δημοσιεύματα για τη «μητέρα των μαχών» συμπεριλάβουμε όλα τα δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα, φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο αστυνομικό μυθιστόρημα, σχολίασε λίγο προτού ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας, αφού υπογράμμισε ότι «άλλο μεσάζων και άλλο εκπρόσωπος», είπε ότι τα υπονοούμενα που άφησαν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αντέχουν σε καμία κριτική. «Περίμενα από όλα αυτά να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αίτημα. Ξαφνικά όμως, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι έχει αίτημα το θέμα να απασχολήσει την επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων με τρόπο που θα τη μετατρέπει περίπου σε προανακριτική επιτροπή. Όμως δεν κατέθεσε ένα τέτοιο αίτημα. Επιτέλους συνεννοηθείτε, αν θέλετε να ζητήσετε κάτι, ζητήστε το. Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία να ζητήσω από ένα κόμμα να αποδείξει κάτι προηγουμένως. Αλλά ας το ζητήσει. Έτσι και αλλιώς, εμείς έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία στο στρατοδικείο και στον Άρειο Πάγο», δήλωσε ο κ. Βίτσας. Προκάλεσε δε, την αντιπολίτευση να καταλήξει στο τι θέλει και να προχωρήσει με έναν επίσημο τρόπο για να πάρει και μια συγκεκριμένη απάντηση από την κυβέρνηση.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/311408-Bitsas-Edo-kai-ena-mena-parakoloythoyme-ena-astynomiko-mythistorema ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...