Βαριά τιμωρία για τον κάτοικο του Γαλατά που προσπάθησε να προστατέψει την κόρη από τον αγριεμένο σκύλο.

Βαριά τιμωρία στον κάτοικο του Γαλατά που προσπάθησε να προστατέψει την κόρη από επίθεση αδέσποτου σκύλου  στο Γαλατά Ναυπακτίας (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ ). Οι ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο σε δίκη που έγινε  σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι  είναι ένας χρόνος φυλάκιση και  5000 Ευρώ πρόστιμο με αναστολή.  Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι στο Γαλατά από την απόφαση του δικαστηρίου   θεωρώντας άδικη την τιμωρία του κάτοικου. Το Nafpaktianews.gr θα επανέλθει στο θέμα τις επόμενες ημέρες. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό θα ήταν πριν από την ανάρτηση τέτοιων γεγονότων να ελέγχετε τις πληροφορίες που σας έδωσαν. Μόνο καλό δεν κάνουν οι “μονόπλευροι” πληροφοριοδότες που είναι προφανές ότι είναι κάτοικοι του χωριού..σας ανέφεραν την δικιά τους εκδοχή και την οποία αναρτήσατε, διότι αν την είδηση την παίρνατε από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου θα ήταν πολύ διαφορετική. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κατηγορούμενος ψεύδεται ασύστολα. Υπήρχε κάμερα στο σπίτι της κατοίκου που αναφερθήκατε η οποία κατέγραψε καρέ καρέ τον τρόπο με το οποίο ο κατηγορούμενος χτύπησε το αδέσποτο σκυλί που δεν επιτέθηκε όπως λέει απλά γαύγισε.. όπως κάνουν όλα τα σκυλιά όταν βλέπουν μια μηχανή να περνάει. Το παιδί του έβαλε τα κλάματα από τις φωνές του κατηγορουμένου που έβριζε και απειλούσε την κάτοικο μόνο και μόνο επειδή ταϊζει τα δύο αδέσποτα που είναι έξω από το σπίτι της. Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι έχει κυνηγόσκυλα επομένως γνωρίζει τις συμπεριφορές των σκύλων γενικότερα και θα μπορούσε να αποφύγει την επίθεση του αδέσποτου σκύλου όπως λέει… Το αδέσποτο το χτύπησε αφού άφησε την οικογένειά του στο σπίτι γύρισε μόνος με ένα σκουπόξυλο και χτύπησε το ένα από τα αδέσποτα στην πλάτη τόσο δυνατά που το σκουπόξυλο έγινε δύο κομμάτια. Πριν λοιπόν επανέλθετε στο θέμα .. όπως λέτε καλό θα είναι να ζητήσετε από την καταγγέλουσα να σας δείξει τα πραγματικά γεγονότα όπως τα κατέγραψε η κάμερα . Η δημοσιογραφία όταν είναι μονόπλευρη εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.. καλό θα είναι να υπάρχει και η μαρτυρία της άλλης πλευράς..έτσι ώστε να είναι αξιόπιστη.

    • Κυρία μου έχουμε αρκετές πληροφορίες και θα επανέλθουμε στο θέμα. Μονόπλευρη ενημέρωση δεν κάνουμε απλά γνωρίζουμε πράγματα τα οποία θα τα δείτε στις επόμενες ημέρες. Αν όντως το χτύπησε όπως λέτε έχει άδικο…Το ρεπορτάζ μας πάντως λέει άλλα δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι άλλο τις επόμενες ημέρες θα δείτε. Ευχαριστώ και αν κάναμε μονόπλευρη ενημέρωση το σχόλιο σας θα ήταν στα αζήτητα.

  2. Μπορείτε να μπείτε στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα για να δείτε σε εικόνα και βιντεο το επιθετικό σκυλί που αναφέρει ο κατηγορούμενος….. και πιστέψτε με δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της ανάρτησης. Το θέμα των αδέσποτων τείνει να εξελιχθεί σε μείζονος σημασίας πρόβλημα και θα ήταν προτιμότερο να ενημερωθείτε για το θέμα αυτό… Θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις..

  3. Ευχαριστώ για την ανάρτηση των σχολίων μου.. Ζητήστε να δείτε έγκαιρα τι έχει καταγράψει η κάμερα…. είμαι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πληροφορία.

  4. .και η κοπελα που τον μυνησε ειναι η αδερφη μου….που ειναι επιστημων και λογικη….την απειλουν την φτυνουν την βριζουν δεν την αφηνουν να παει σπιτη της…εχουν γινει πολλα και ο λογος ειναι οτι οτι ειναι φιλοζωος και προεδρος της φιλοζωικης εταιριας….και το θεμα του παιδιου ειναι μια δικαιολογια που δεν επιασε ουτε στο δικαστηριο…εαν δεν ξερει καποιος τι γινεται και τι εχει γινει καλο ειναι να μην περνει θεση…πριν λιγο καιρο καποιοι λεβεντες εριξαν ψαροκοκκαλα με δηλητηριο και ψωφισαν καπου 60 γατες και καποια σκυλια….και την απειλουν ακομα και αλλα πολλα…αλλα ολοι οι τυποι και κατι αντρακλες του γαλατα βρηκαν μια μονη κοπελα να περασουν το αντριλικη τους και να διξουν σε ποιον αραγε οτι φορουν παντελονια….ειναι κριμα και για αυτους αλλα και για την ψυχικη και σωματικη ταλαιπορεια που εχουν επιβαλει με το ετσι θελω σε μια μονη αλλα οχι ανυπερασπιστη γυναικα…ειναι ντροπη τους….

  5. οσα ρεπορταζ και να κανετε να τα κανετε καλα και να αποκαλυπτετε την αληθεια …και η αληθεια παντα ειναι μια δεν μπορει να ειναι πολλες εκτος και αν ειναι οχι ρεπορταζ αλλα παραπληροφορηση…και δεν ειναι αμμεση απειλη οτι κατι θα αποκαλυψετε…που δεν το ξερουμε….να μας πειτε ποιους θα ρωτησετε για να σας πουμε απο τωρα τι θα σας πουν….στο θεμα αυτο κανετε μεγαλο λαθος και θα κανετε ακομα μεγαλυτερο…γιατι στις μικρες κοινωνιες πολλες φορες τα πραγματα ειναι διαφορετικα και ποιο μπερδεμενα απο οτι δειχνουν και καλο ειναι οταν γραφουμε να ειμαστε προσεκτικοι γιατι μπορει να δημιουργηθουν περισσοτερα προβληματα….αυτο που λεω εγω ειναι οτι πρεπει να βοηθησετε ωστε να λυθουν παρεξηγησεις και προβληματα που υπαρχουν….αυτο θελουν οι κοινωνιες…ζουμε στο 2014 και οχι εναν αιωνα πισω ….και η πολιτεια αλλα και οι δημοσιογραφοι εχουν υποχρεωση να προστατευουν τους πολιτες….

    • Μπορείτε αν θέλετε να μιλήσετε και εσείς κύριε. Δεν απειλούμε κανέναν καταγγελία έχουμε και δεν θα φιμώσουμε κανέναν, δεν είναι ο σκοπός μας αυτός.

  6. ποια ειναι η καταγγελια ….και γιατι δεν γινεται εκει που πρεπει??
    και οταν λετε οτι γνωριζετε πραγματα που θα τα πειτε σε χρονο μελλοντα τι ενοειτε??
    εαν γνωριζετε κατι το οποιο ειναι παραβατικο εχετε πρωτα υποχρεωση να αποτανθειτε στην δικαιωσυνη….σε αλλη περιπτωση τι μπορει να υποθεσει καποιος??
    δημοσιογραφικο απορυτο θα πειτε……
    αλλα παλι θα σας πω πως η αληθεια παντα ειναι μια….και ο δημοσιογραφος οφειλει να την υπηρετει…δεν θα μιλησω αλλο οσα ειχα να πω τα ειπα….να κανω αντιπαραθεση με ποιους…αληθεια εσεις που μιλατε με διαφορους και βγαζετε συμπερασματα ξερετε με ποιους μιλατε και αν αυτα που σας λενε ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα η ειναι αυτο που οι ιδιοι θα ηθελαν να ειναι???

    • Κύρις εσεις μπορεί να λέτε ότι θέλετε ο καθένας κρίνεται για ότι κάνει και γράφει, εμείς θα κάνουμε το ρεπορτάζ μας όποτε θέλουμε και δεν θα σας δόσουμε αναφορά για το χρόνο. Δεν μιλήσαμε για παράβαση η καταγγελία θα γίνει on καμερα και αν θέλετε ελάτε και εσείς να πείτε την άποψη σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 26343 01245. καλό βράδυ

  7. δεν σας λεει κανεις πως θα κανετε την δουλειας σας αυτο ειναι δικος σας θεμα αλλα κριτικη πιστευω οτι την δεχεστε φυσικα εαν ειναι καλοβουλη και επικοδομητικη….αλλα πολλες φορες βλεπουμε το δενδρο και δεν βλεπουμε το δασος…ευχομαι να κανετε καλα την δουλεια σας γιατι δεν κανετε μονο μια δουλεια αλλα ασκειται λειτουργημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...