Βαρύ πένθος σε Παναιτώλιο και Γραμματικού

Βαρύ πένθος έχει πέσει στις τοπικές κοινωνίες δύο χωριών, του Παναιτωλίου και της Γραμματικούς, όπως βέβαια και ευρύτερα στην περιοχή, για τον τραγικό θάνατο των δύο ανδρών, το πρωί στο χωριό της ενότητας Αρακύνθου της Μακρυνείας.
Η Γραμματικού πενθεί για τον 37χρονο που σε δυο μήνες περίπου θα γινόταν πατέρας για πρώτη φορά. Το Παναιτώλιο για τον 49χρονο γνωστό επαγγελματία, πατέρα ενός εξάχρονου κοριτσιού. Οι δύο άνδρες είχαν φιλικές σχέσεις και βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας όπου γινόταν χωματουργικές εργασίες παραπλεύρως της παλαιάς κατοικίας που άνηκε σε θείο του 37χρονου αγρότη. Πιθανότατα η παρουσία του 49χρονου ήταν εντελώς συμπτωματική.
Οι δύο άνδρες καταπλακώθηκαν από μεγάλη ποσότητα χώματος και πετρών τμήματος της κατοικίας που κατέρρευσε καθώς δίπλα του γινόταν σκαπτικές εργασίες. Το Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς ενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.  Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται ο 43χρονος χειριστής του μηχανήματος που έλειπε από το σημείο τη στιγμή του ατυχήματος και ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει στα πλαίσια της προανάκρισης.

asdgsdg

http://www.agrinionews.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...