Βασιλειάδης: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους

Βασιλειάδης: Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους

Ο φόβος για Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ορατός, αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, προσθέτοντας πως το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει όταν επέλθει συμφωνία με αυτούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. «Αυτοί έχουν το πρόβλημα και εμείς το πολιτικό κόστος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην EΡΤ ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για το τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να επέλθει κάθαρση στον χώρο.

Κληθείς να σχολιάσει πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι η 4η από τη στιγμή που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τη διακυβέρνηση της χώρας, ο υφυπουργός ανέφερε ότι αυτή την φορά είναι διαφορετικά. «Για να κρίνουμε ένα γεγονός πρέπει να δούμε τις ανάγκες της στιγμής» δήλωσε.
«Το φετινό πρωτάθλημα είχε τελείως διαφορετικά στοιχεία από τα προηγούμενα. Υπήρχε εναρμόνιση με τους διεθνείς και τους ελληνικούς κανονισμούς, ενώ όσον αφορά τη διοίκηση, αυτή καθε αυτή, σπάσαμε τους δεσμούς με την διαιτησία», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης προσθέτοντας πως η φετινή διοργάνωση «είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Όπως τόνισε ο κ. Βασιλειάδης χρειάζονται πιο αυστηροί κανόνες, προκειμένου να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
«Πρόκειται για ένα προϊόν κατεστραμένο και απαξιωμένο, με δομές οι οποίες δεν είναι καθόλου εύκολο να χτυπηθούν», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το τι χρειάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο υφυπουργός Αθλητισμού, επισήμανε ότι η κυβέρνηση θέτει κάποιους όρους. «Όρους λογικούς για μία κανονική χώρα», σημείωσε.

«Αυτό που θέλουμε είναι η δέσμευση για την αλλαγή του κανονιστικού πλαισίου και του πειθαρχικού κώδικα, στο οποίο θα γίνει εμπλουτισμός. Αν έχουμε πράξεις βίας προτείνουμε αφαίρεση της άδειας και υποβιβασμό», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/325313-Basileiades-Na-analaboyn-oloi-tis-eythynes-toys ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...