Βγάλτε χρήματα ακολουθώντας 10 αγαπημένες συνήθειες των εκατομμυριούχων

Βγάλτε χρήματα ακολουθώντας 10 αγαπημένες συνήθειες των εκατομμυριούχων
Οι συνήθειες των πλουσίων αλλά και το πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους έχουν αναλυθεί εκτενώς κατά διαστήματα από δεκάδες μελετητές.

Όπως όλοι οι άνθρωποι λοιπόν, έχουν και αυτοί ορισμένες συνήθειες τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, αν θέλει να γίνει και εκείνος πλούσιος.

Διαβάστε μερικές από αυτές σύμφωνα με τον Tom Corley ο οποίος έχει ξοδέψει αμέτρητες ώρες πάνω στο ζήτημα και τα οποία αναλύει στο βιβλίο του “The Millionaire Next Door”.

1. Μην βλέπετε τηλεόραση

Σύμφωνα με μαι έρευνα του Corley, το 67% των πλουσίων βλέπει μία ώρα ή και λιγότερο τηλεόραση καθημερινά. Επιπλέον, μόνο το 6% παρακολουθεί ριάλιτι.

2. Καθημερινή άσκηση

Η καθημερινή άσκηση δεν δίνει μόνο σωματική ευεξία, αλλά και πνευματική. Για το λόγο αυτό το 76% των πλουσίων σύμφωνα με τον Corley κάνουν αεροβική άσκηση τέσσερις φορές την εβδομάδα.

3. Επενδύστε τα χρήματα σας

Οι εκατομμυριούχοι επενδύουν περίπου το 20% του εισοδήματος από το νοικοκυριό τους κάθε χρόνο ενώ το 79% των εκατομμυριούχων έχουν τουλάχιστον έναν λογαριασμό με μια μεσιτική εταιρεία.

4. Κρατήστε κλειστό το στόμα σας

Οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι έχουν μάθει να κρατάνε το στόμα τους συχνά κλειστό και να αποφεύγουν τα κουτσομπολιά. Σύμφωνα με τον  Corley μόνο το 6% των πλουσίων μοιράζεται με άλλους τις σκέψεις τους.

5. Να σηκώνεστε πρωί

Αν είστε φίλοι με το πάπλωμά σας και το κρεβάτι θα πρέπει να αναθεωρείστε την σχέση σας αυτή. Αν θέλετε να συμπεριφέρεστε όπως ένας εκατομμυριούχος θα πρέπει να ξυπνάτε νωρίς.

6. Να τρώτε υγιεινά

Οι πλούσιοι δεν τρώνε μόνο «καλά» πηγαίνοντας σε ακριβά εστιατόρια, τρώνε και ποιοτικά αποφεύγοντας τα πολύ παχυντικά φαγητά.

7. Να διαβάζετε

Το 88% των εκατομμυριούχων διαβάζουν περίπου 30 λεπτά και περισσότερο την ημέρα είτε για την εκπαίδευσή τους είτε το 86% για ψυχαγωγικούς λόγους.

8. Ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση

Οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι είναι εκείνοι που διαθέτουν και μια επιχείρηση. Δεν χρειάζεται να είναι κάποια τεχνολογική εταιρεία. Αρκεί να αποφέρει καλά οικονομικά αποτελέσματα.

9. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας

Λίγο πριν κοιμηθείτε, ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας και κάντε ένα πλάνο με αυτά που έχετε να κάνετε την επόμενη ημέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να είστε πιο προετοιμασμένοι την επόμενη ημέρα με τις υποχρεώσεις σας.

10. Διαδίκτυο

Το να είστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει να βγείτε έξω και να αρχίσετε να συνομιλήστε με άλλους ανθρώπους. Εν ολίγοις πρέπει να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...