«Βλέπει» τριάδα η Μπραουνσβάιγκ, δε χάνει ο Απόλλωνας

Αφήνουμε πίσω μας ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με έντονες συγκινήσεις και μπαίνουμε σε μία εβδομάδα από την οποία μπορεί να απουσιάζουν το Champions League και το Europa League, αλλά οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετές χώρες, καθώς και τα παιχνίδια Κυπέλλου σε άλλες, θα κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Προς το παρόν, βέβαια, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις της Δευτέρας. Μπορεί να μην είναι πολλές, ωστόσο προκύπτουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε.
Κερδίζει η Μπραουνσβάιγκ
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Μπραουνσβάιγκ – Νυρεμβέργη, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.05. Πέρασε… αέρας από τη Φρανκφούρτη η Μπραουνσβάιγκ την προηγούμενη εβδομάδα, πανηγυρίζοντας μία πολύ άνετη νίκη κόντρα στη ΦΣΒ με 3-0. Ούτε μισό λεπτό δεν κράτησε, άλλωστε, η αντίσταση της αντιπάλου της και ήδη από το ημίχρονο είχε βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του «τριπόντου». Επιβεβαίωσε με αυτό τον τρόπο η Άιντραχτ την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πανηγυρίζοντας και τέταρτη διαδοχική νίκη, αλλά αυτή τη φορά με τον πλέον εμφατικό τρόπο μέσα στη σεζόν (δείτε αναλυτικά τη Βαθμολογία Γερμανίας). Ιδανικό ντεμπούτο για τον Βάιλερ στον πάγκο των Φράγκων, από την άλλην πλευρά, αφού η Νυρεμβέργη ήταν αυτή που ανάγκασε την πρωτοπόρο Ίνγκολσταντ στην πρώτη φετινή της ήττα. Μόνο εύκολα δεν ήρθε το «τρίποντο», αφού χρειάστηκε και τις σωτήριες επεμβάσεις του Ρακόφσκι για να τα καταφέρει, σε ένα ματς βέβαια όπου αγωνίστηκε και με αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο μισάωρο. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της, δείχνοντας ξανά πως εντός έδρας είναι… άλλη ομάδα. Χρειάζεται, φυσικά, ακόμα μεγάλη προσπάθεια για να πούμε πως οι βλέψεις της μπορούν να είναι υψηλότερες, τη στιγμή, άλλωστε, που μετράει μόλις ένα «διπλό» στις επτά φετινές της εξόδους (1-1-5).
Προβάδισμα ο Απόλλωνας
Συνεχίζουμε με Φούτμπολ Λιγκ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης. Μπορεί ο Παναιγιάλειος να μην εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στις πρώτες του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα, σημασία έχει όμως ότι παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αν εξαιρεθεί η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας απ’ την ΑΕΚ (άδικο αποτέλεσμα, θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία), η ομάδα του Αιγίου προχώρησε με δύο σερί νίκες κόντρα σε Πανηλειακό και Καλλιθέα, έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Άλιμο και την περασμένη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα με 2-1 απ’ την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών, μια ακόμη δίκαιη επιτυχία. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε Πανηλειακό (4-2), Ερμιονίδα (0-1 στο Κύπελλο), Καλλιθέα (0-3 εκτός) και Αλιμο (2-0), παιχνίδια στα οποία σκόραραν συνολικά 10 φορές και έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό. Μέχρι στιγμής η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει χάσει μόνο απ’ την ΑΕΚ, κι αυτό με γκολ στο φινάλε και παίζοντας με 10 παίκτες απ’ το πρώτο ημίχρονο και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να περάσει αλώβητη από το Αίγιο.
Σκοράρουν Νανσί και Βαλενσιέν
Επόμενη… στάση, η Β’ Γαλλίας και το Goal / Goal σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Νανσί – Βαλενσιέν. Από τις τριάρες και τις τεσσάρες των προηγούμενων αγωνιστικών, στο… μηδέν η ομάδα Βαλενσιέν την προηγούμενη εβδομάδα. Κι όχι μόνο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά έφυγε και με άδεια χέρια από την έδρα της Τρουά με γκολ στις καθυστερήσεις, για να λάβει τέλος το αήττητο δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, οι εννιά εξ αυτών στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της παραμένει αήττητη φέτος, με απολογισμό 4-4-0 στο πρωτάθλημα, ενώ μόνο σε δύο από τα οκτώ φετινά της εντός έδρας ματς δε δέχτηκε γκολ. Δεύτερο σερί πολύ δύσκολο ματς για τη Βαλενσιέν, από την άλλη πλευρά, έπειτα από εκείνο απέναντι στην πρωτοπόρο Μπρεστ (δείτε αναλυτικά τη Βαθμολογία Γαλλίας), όπου κι επέστρεψε στις ήττες, εντός μάλιστα έδρας, μετά από δύο σερί τρίποντα. Εμφανώς κατώτερη της αντιπάλου της η ομάδα του Καζονί, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χάσει με ένα μεγαλύτερο σκορ από το 1-0 αφού είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης. Εξάλλου, στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώθηκε το Over 2.5.
Παίρνει αποτέλεσμα η Αλμίρε Σίτι
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στο Έμεν – Αλμίρε Σίτι, αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της Β’ κατηγορίας της Ολλανδίας. Με μόλις τρία ματς να απομένουν για το φινάλε της δεύτερης περιόδου, το σημερινό ματς ανάμεσα σε Έμεν και Αλμίρε Σίτι είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την κατάκτηση της (το πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε τέσσερις περιόδους των 9 αγωνιστικών, η νικήτρια ομάδα κάθε περιόδου κερδίζει αυτομάτως μια θέση στα πλέι οφ ανόδου). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης της δεύτερης περιόδου, στο -1 απ’ τους πρωτοπόρους φιλοξενούμενους. Η κορυφαία ομάδα της δεύτερης περιόδου είναι η Αλμίρε Σίτι. «Προσγειώθηκε» μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο με 4-1 επί της Ρόντα, αφού την Παρασκευή απέτυχε να κερδίσει εντός έδρας τον Γιονγκ Άγιαξ (1-1). Καλύτερη η Αλμίρε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε ευκαιρίες, δεν έκανε όμως κάτι το φοβερό για να δικαιούται τη νίκη. Σίγουρα πάντως την έψαξε περισσότερο απ’ τον αντίπαλο. Την κατάκτηση της δεύτερης περιόδου έχει ως στόχο η Αλμίρε Σίτι, που πετάει «φωτιές», έχοντας σκοράρει 17 γκολ στα έξι τελευταία ματς, δηλαδή περίπου 3 ανά παιχνίδι!
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...