«Βολές» Στουρνάρα κατά Προβόπουλου

Γιάννης Στουρνάρας

Επίθεση προς τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, εξαπέλυσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ.

Αφορμή στάθηκε το ερώτημα, «εάν η ανακοίνωση ενός πορίσματος προς τον εισαγγελέα, ωφελεί ή αντίθετα βλάπτει το τραπεζικό σύστημα».

«Ο κ. Προβόπουλος όταν τον ρωτήσαμε είπε ότι προσπαθεί όσο πιο αθόρυβα να γίνει αυτό το πράγμα. Μας είπε ότι “τέτοιου είδους ειδήσεις με αρνητική χροιά δημιουργούν έναν θόρυβο, ένα σύννεφο”» επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας και ρώτησε τον κ. Στουρνάρα αν μια ανακοίνωση ενός πορίσματος προς τον εισαγγελέα ωφελεί την τράπεζα και το τραπεζικό σύστημα.

«Γιατί τρομάζετε με τον εισαγγελέα, δεν κατάλαβα» είπε ο κ. Στουρνάρας.

«Δεν τρομάζουμε, το τραπεζικό σύστημα βλάπτεται, ο κ. Προβόπουλος το λέει» απάντησε ο κ. Λάππας.

«Και επειδή το λέει ο Προβόπουλος; Αυτός δεν έστειλε την Proton στον εισαγγελέα; Δεν δόθηκε δημοσιότητα τότε; Ο κ. Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα. Εξελίξεις οι οποίες δεν τον δικαίωσαν. Εγώ στη θέση του θα πρόσεχα πάρα πολύ» είπε ο κ. Στουρνάρας.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...