Βορίδης: Η Ν.Δ. είναι απολύτως έτοιμη να κυβερνήσει

Βορίδης: Η Ν.Δ. είναι απολύτως έτοιμη να κυβερνήσει

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 25/03/2016 – 17:17

Βορίδης

«Η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας», υποστηρίζει σε συνέντευξη του στα «ΝΕΑ» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης. Παράλληλα, επισημαίνει ότι το κόμμα του «δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές» και εκφράζει την ελπίδα «να καταρρεύσει η κυβέρνηση».

Ακόμα, ο Μάκης Βορίδης εκτιμά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά στην αναδιοργάνωση της Νέα Δημοκρατία με «σταθερότητα, αποφασιστικότητα και μεγάλη ταχύτητα» και αναφέρει ότι πολιτική προτεραιότητα σήμερα της δεξιάς παράταξης είναι «να φύγουν από την εξουσία οι καταστροφικοί μετακομμουνιστές», όπως λέει ο πρώην υπουργός.

Επίσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει την καταψήφιση της κυβέρνησης από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ως τη «μόνη πατριωτική πράξη που μπορούν να κάνουν».

Με αφορμή τα προβλήματα του προσφυγικού και της οικονομίας που αντιμετωπίζει η χώρα ο Μάκης Βορίδης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση λέγοντας μάλιστα ότι μεταξύ άλλων δοκιμάζεται «από τον τραγικό εαυτόν της, από την ανικανότητα και την παρδαλή νεοαριστερή ιδεολογία της…».

Αναφορικά με την αναβολή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Δικαιοσύνη ο Μάκης Βορίδης τη θεωρεί απολύτως λογική μετά το τρομοκρατικό κτύπημα αλλά χαρακτηρίζει «αξιοθρήνητη μεθόδευση» την αναβολή της συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου είχαν κληθεί οι υπουργοί Νίκος Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...