Βοτανολόγος ισχυρίζεται πως βρήκε τη «θεραπεία για όλες τις ασθένειες» και δικαιώνεται από Αμερικανικό Δικαστήριο! (Βίντεο)

Τετάρτη 22/06/2016 – 11:28ΒοτανολόγοςΟ δρ Sebi από την Ονδούρα, ο οποίος χρησιμοποιεί βότανα στις θεραπείες των ασθενών του, ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι έχει ανακαλύψει μια θεραπεία για όλες τις ασθένειες. Στους ισχυρισμούς του περιλαμβάνονται ορισμένες από τις πιο γνωστές θανατηφόρες και «ανίατες» ασθένειες, όπως το εγκεφαλικό, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα, ο καρκίνος, ο HIV/AIDS, τα σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ακόμα και η δρεπανοκυτταρική αναιμία.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η καριέρα και οι ισχυρισμοί του εκτέθηκαν δημοσίως στο δικαστήριο το 1988 από τον Γενικό Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης. Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το δικαστήριο έβγαλε απόφαση υπέρ του γιατρού. Συγκεκριμένα, η Εισαγγελική Αρχή της Νέας Υόρκης έκανε μήνυση στον δρα Sebi το 1988 επειδή διαφήμιζε σε έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι μπορούσε να θεραπεύσει οποιαδήποτε ασθένεια.
Στη δίκη ο βοτανολόγος έπρεπε να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία από τουλάχιστον 1 θεραπευμένο ασθενή για κάθε 1 από τις 10 σοβαρές ασθένειες που ανέφερε ότι ήταν σε θέση να θεραπεύσει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το δικαστήριο με έκπληξη άκουσε τις μαρτυρίες 70 ασθενών που είχαν θεραπευτεί από τον συγκεκριμένο γιατρό. Ο δικαστής όχι μόνο έκλεισε την υπόθεση, αλλά αποφάνθηκε υπέρ του γιατρού.
Θεραπεία με βότανα
Οι θεραπείες αυτού του γιατρού βασίζονται στα πλεονεκτήματα των βοτάνων που θεραπεύουν τις ασθένειες. Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, τόνισε επίσης τη δύναμη των βοτάνων στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.
Σύμφωνα με τον δρα Sebi, η έμπνευσή του για την εύρεση της «θεραπείας» προέρχεται από την Αγία Γραφή, αφού πιστεύει πως οποιαδήποτε ασθένεια από την οποία πάσχει ένα ανθρώπινο ον μπορεί να θεραπευτεί με φυσικά μέσα. Πριν δημιουργήσει τις φυσικές θεραπείες του με βότανα, θεραπεύτηκε και ο ίδιος από διαβήτη και παχυσαρκία από κάποιον Μεξικανό γιατρό που εφάρμοζε τις ίδιες αρχές. Μετά από αυτό, ο δρ Sebi χρησιμοποίησε τη δύναμη των βοτάνων για να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες.
Με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να θεραπεύσει τα πάντα, από τον ιό HIV και το AIDS μέχρι απλές καταστάσεις όπως η γενικευμένη αδυναμία. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις ήταν το 1993, όταν ο δρ Sebi αποκάλυψε μια ένορκη βεβαίωση που ανέφερε ότι έχει θεραπεύσει έναν ασθενή που έπασχε από τον ιό HIV μέσα σε μόλις 2 μήνες.
Ο δρ Sebi, όπως αναφέρει το enallaktikidrasi, χρησιμοποιεί φυσικά αλκαλικά βότανα σε συνδυασμό με μια ειδικά σχεδιασμένη χορτοφαγική διατροφή που ονομάζει «ηλεκτρική τροφή». Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι η φλεγμονή αποτελεί την αιτία όλων των ασθενειών και οι φυτικές λύσεις που προτείνει στοχεύουν στην αντιμετώπισή της. Οι βασικές ηλεκτρικές τροφές περιλαμβάνουν χόρτα, αρτοσκευάσματα χωρίς άμυλο και μανιτάρια.
Σήμερα, ο δρ Sebi έχει χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν ωφεληθεί από τις φυσικές φυτικές μεθόδους του. Μερικοί από αυτούς είναι δημοφιλείς Αμερικανοί καλλιτέχνες, όπως η Lisa Lopes.
Ο δρ Sebi στο μικρό χωριό που κατοικεί και που βρίσκεται μέσα στη φύση βοήθησε τη Lisa Lopes να αντιμετωπίσει τον σοβαρό αλκοολισμό, το κάπνισμα και το άγχος και την πίεση στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η θεραπεία της περιελάμβανε 40 ημέρες νηστείας και ειδική θεραπεία με βότανα σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο. Μετά την επιτυχημένη θεραπεία της, η Lisa έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάδοση του ονόματος του δρος Sebi στο ευρύ κοινό. Λέγεται επίσης ότι ο Steven Seagal ήταν ένας από τους πολυάριθμους ασθενείς αυτού του γνωστού βοτανολόγου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...