Βουλή: Με τα νόμιμα παραστατικά η εκταμίευση του επιδόματος ενοικίου σε βουλευτές

Βουλή: Με τα νόμιμα παραστατικά η εκταμίευση του επιδόματος ενοικίου σε βουλευτές

Με προσκόμιση των νόμιμων παραστατικών γίνεται η εκταμίευση του επιδόματος ενοικίου σε βουλευτές, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση της Βουλής.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την πληρωμή των εξόδων διαμονής των βουλευτών της επαρχίας στην Αθήνα, οι οποίοι δεν διαθέτουν σε αυτήν ιδιόκτητη κατοικία, διευκρινίζεται ότι η καταβολή γίνεται μόνον κατόπιν προσκόμισης είτε των νομίμων παραστατικών διαμονής τους σε ξενοδοχείο είτε του μισθωτηρίου συμβολαίου ενοικιαζόμενης κατοικίας τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών (εξωκοινοβουλευτικός) Τρύφων Αλεξιαδης υποστήριζε σε δηλώσεις του πως η καταβολή του ποσού γίνεται χωρίς παραστατικά.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή την επίμαχη ρύθμιση, ωστόσο φαίνεται πως την διαφωνία του την εκφράζει σήμερα, κατόπιν εορτής, και όχι την κρίσιμη στιγμή που εισηγήθηκε το επίμαχο νομοσχέδιο…

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/323256-Boyle-Me-ta-nomima-parastatika-e-ektamieyse-toy-epidomatos-enoikioy-se-boyleytes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...