Βουλευτές από τη Βενεζουέλα στον Περισσό

Βουλευτές από τη Βενεζουέλα στον Περισσό
Αντιπροσωπεία βουλευτών από τη Βενεζουέλα, που βρίσκεται στην Αθήνα, επισκέφτηκε την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του ΚΚΕ η αντιπροσωπεία της Βενεζουέλας ενημέρωσε το ΚΚΕ για «την πάλη του λαού της Βενεζουέλας ενάντια στα σχέδια των δυνάμεων της αντίδρασης, που εκτυλίσσονται τις τελευταίες 6 βδομάδες για την ανατροπή του προέδρου Μαδούρο».

Επίσης εξέφρασε την εκτίμησή της για τη σταθερή αλληλεγγύη που εκφράζει το ΚΚΕ στο λαό της Βενεζουέλας.

Ο Γιώργος Μαρίνος, υπογράμμισε τη σταθερή αλληλεγγύη του ΚΚΕ στην πάλη της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων της Βενεζουέλας, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που αναπτύσσει το ΚΚΕ αυτήν την περίοδο και σημείωσε την ανάγκη να πέσουν στο κενό οι προσπάθειες επέμβασης των ιμπεριαλιστών κόντρα στις επιλογές του λαού της Βενεζουέλας.

Ενημέρωσε επίσης τη αντιπροσωπεία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, το ρόλο της ΕΕ και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία της Βενεζουέλας αποτελούνταν από τους Ροντρίγκο Καμπέθα, βουλευτή, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας, καθώς και πρώην υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της κυβέρνησης της Βενεζουέλας και τον Ρόι Ντάθα, βουλευτή και αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Βενεζουέλας στο Κοινοβούλιο της Λατινικής Αμερικής. Η αντιπροσωπεία συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρiντ Φερνάντεθ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...