Βούτσης: Κυριάκος και Άδωνις θέλουν απολύσεις για ιδεολογικούς λόγους

Βούτσης: Κυριάκος και Άδωνις θέλουν απολύσεις για ιδεολογικούς λόγους
Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί το θέμα των διαθεσιμοτήτων, είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένουν στις απολύσεις για ιδεολογικούς λόγους, «με την έννοια ότι να σπάσει το ταμπού της μονιμότητας στο δημόσιο», τόνισε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. Ο κ. Βούτσης, είπε πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δεχθεί στη Βουλή ότι έχουν φύγει 220.000 ενώ η πρόβλεψη και η δέσμευση αφορούσε 200.000.

Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναδιαπραγματευτεί το θέμα των διαθεσιμοτήτων, όπως είπε, ενώ η υποχρέωση αυτή απορρέει από το γεγονός ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 27,8% και από το ότι έχουν φύγει σαφώς περισσότεροι από το δημόσιο λόγω συνταξιοδότησης από τις προβλέψεις.

Ο κ. Βούτσης χολίασε επίσης, δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη ότι ο κ. Τσίπρας το μόνο που μένει να υιοθετήσει «είναι και τα μπούγκα –μπούγκα του Μπερλουσκόνι», λέγοντας πως αν πάμε και στην κατάργηση του ύφους και του ήθους κυβερνητικών εκπροσώπων, «καταλαβαίνετε ότι θα είναι κακή εξέλιξη».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...