Βούτσης για ΦΠΑ στα νησιά: Δεν θα το έλεγα όπως ο Καμμένος, αλλά… είναι προβληματικό

Πέμπτη 26/05/2016 – 11:55Νίκος Βούτσης, ΦΠΑΤο χορό των αντιδράσεων για το ΦΠΑ στα νησιά άνοιξε, προ ημερών ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας,  έκανε λόγο για «εγκληματική απόφαση» και σημειώνοντας ότι ο ίδιος έφτασε στα όρια της παραίτησης για το θέμα.
Ωστόσο αυτή τη φορά σειρά είχε ένα στέλεχος  του ΣΥΡΙΖΑ με υψηλό θεσμικό ρόλο. Στα όρια της αντισυνταγματικότητας χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.
Εγώ πρόσθεσε δεν θα το έλεγα όπως το είπε ο Πάνος Καμμένος, όμως το μέτρο είναι πολύ προβληματικό.
Μας είχε σοκάρει πέρυσι το καλοκαίρι που το διαπραγματευόμασταν, η επιμονή των εταίρων να επιβληθεί. Φαινόταν ότι είχε στοιχεία ανταγωνιστικότητας, σημείωσε.
Ο πρόεδρος της Βουλής είπε ακόμη πως τώρα μπαίνουμε σε ένα κύκλο διακυβέρνησης. Κλείνει ο κύκλος της διαπραγμάτευσης. Τώρα δοκιμάζεται η Αριστερά στην Ελλάδα.
Δεν προβλέπω κανενός είδους σύγκλιση η διεύρυνση με άλλα κόμματα είπε ο κ. Βούτσης προσθέτοντας μόνοι μας ψηφίσαμε και πήραμε όλο το κόστος, ουδείς πρόσθεσε την ψήφο του, αν και δεν την ζητήσαμε κιόλας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...