Βρήκαν (ξανά) κινητά και μαχαίρια στις φυλακές Τρικάλων

Βρήκαν (ξανά) κινητά και μαχαίρια στις φυλακές Τρικάλων
Συνολικά, βρέθηκαν κρυμμένα οκτώ κινητά τηλέφωνα, πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια και αρκετές συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς
Παρά τους τακτικούς και εξονυχιστικούς ελέγχους που κάνουν η ΕΛ.ΑΣ. και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στα κελιά των κρατουμένων των φυλακών Τρικάλων μετά την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού και την ομαδική απόδραση των Αλβανών βαρυποινιτών, φαίνεται ότι το κατάστημα παραμένει… «σουρωτήρι»!

Κάποιοι κρατούμενοι έχουν βρει τρόπους να εξοπλίζονται και να εξασφαλίζουν τη «δόση» τους και τρόπους επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις έρευνες που έγιναν στους κοινόχρηστους χώρους όπου είχαν βρεθεί πλήθος αυτοσχέδιων όπλων και κινητών μετά την αιματηρή απόδραση του Μάριον Κόλα και των συνεργών του!

Συνολικά, βρέθηκαν κρυμμένα οκτώ κινητά τηλέφωνα, πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια και αρκετές συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, για τις οποίες κανείς κρατούμενος δεν ήξερε σε ποιους ανήκαν! Οι έρευνες συνεχίζονται και στις φυλακές έχει σημάνει επιφυλακή για το ενδεχόμενο νέας απόπειρας απόδρασης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...