Βρήκαν στον πλανήτη Αρη σαρκοφάγο εξωγήινων; (Βίντεο – Φωτογραφίες)

Κυριακή 26/06/2016 – 23:35Πλανήτης Άρης Οι λάτρεις του διαστήματος που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής αναθάρρησαν όταν η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από τον πλανήτη Αρη.
Σε αυτή την εικόνα, που έλαβε τον Μάιο του 2015 το διαστημικό όχημα Rover, απεικονίζεται μια βραχώδης περιοχή του μακρινού πλανήτη.
Ωστόσο, την εβδομάδα που πέρασε, κέντρισε την προσοχή κυνηγών UFO και εξωγήινων που ισχυρίζονται ότι έχει κάτι περίεργο.
1
Το κανάλι Mister Enigma στο YouTube που ασχολείται με UFO, εξωγήινους και φαντάσματα, ποστάρισε ένα βίντεο ισχυριζόμενο ότι δείχνει μια σαρκοφάγο και πως πρόκειται για ένα πέτρινο φέρετρο σε ένα εξωγήινο νεκροταφείο στον κόκκινο πλανήτη. Σε άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγες στιγμές αργότερα, υποστηρίζουν μάλιστα πως εμφανίζονται δύο πρόσωπα χαραγμένα σε ένα βράχο.
Πάντως όπως λένε οι ειδικοί, λένε πως τα περισσότερα από τα «ευρήματα» της ζωής στον Άρη είναι αποτέλεσμα της παρειδωλίας, ένα «παιχνίδι» του εγκεφάλου όπου τα μάτια βλέπουν οικεία αντικείμενα και σχήματα.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραγματικά μοιάζει με πεσμένο ή μισοτελειωμένο άγαλμα στο έδαφος, ο κόκκινος πλανήτης είναι απο μόνος του ένα αίνιγμα, όταν μια επανδρωμένη αποστολή πατήσει το έδαφος του πιθανώς να εχουμε τις απαντήσεις σε πολλά, το θέμα όμως είναι πόσα απο αυτά θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας και πάλι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...